Snima se rimejk kultnog horora koji je Kristijana Bejla lansirao među zvezde (FOTO/VIDEO)

29.02.2024

09:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Popularni glumac nije bio prvi izbor za ovu ulogu

Snima se rimejk kultnog horora koji je Kristijana Bejla lansirao među zvezde (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Filmski studio Lionsgate Films radi na rimejku kultnog horora "Američki psiho" iz 2000. godine koji je režirala Meri Heron.

Originalni film bio je adaptacija istoimenog romana koji je napisao Bret Iston Elis. Radnja prati bankara sa Vol strita Patrika Bejtmena koji je danju uspešan poslovni čovek, a noću traženi serijski ubica.

Profimedia
 

Rimejk bi trebalo da bude moderna interpretacija dela, smeštena u današnje vreme, za razliku od originala koji je smešten u osamdesete godine. Ipak, studio još nije odabrao scenariste, tako da bi ovi detalji mogli da se promene.

Leonardo Dikaprio odbio ulogu

Osim što je postigao komercijalni uspeh i naišao na sjajne reakcije kritičara, "Američki psiho" zaslužan je i za lansiranje Kristijana Bejla među najtraženije holivudske glumce. Zanimljiva je činjenica da on nije bio prvi izbor za glavnu ulogu, ali vrata su mu se otvorila nakon što je Leonardo Dikaprio odlučio da ipak ne želi da igra u filmu.

Profimedia
 

Uspeh ovog ostarenja doveo je do nastavka "Američki psiho 2", u kojem su glavne uloge igrali Mila Kunis i Vilijam Šatner. Kunis je igrala studentkinju kriminalistike koja ubija svoje kolege sa predavanja. Međutim, Elis je odbacio taj nastavak i izjavio da nema nikakve veze sa "Američkim psihom", prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike