Henri Kavil predvodi impresivnu glumačku ekipu u novom filmu Gaja Ričija: Pogledajte prvi trejler neverovatne istinite priče (FOTO/VIDEO)

02.02.2024

08:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje u svetske bioskope stiže 19. aprila

Henri Kavil predvodi impresivnu glumačku ekipu u novom filmu Gaja Ričija: Pogledajte prvi trejler neverovatne istinite priče (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Objavljen je prvi trejler novog filma reditelja Gaja Ričija i producenta Džerija Brukhajmera, ratne drame “The Ministry of Ungentlemanly Warfare” sa impresivnom glumačkom postavom. Uz Henrija Kavila tu su Eiza Gonzales, Alan Ričson, Hiro Fajns Tifin, Aleks Petifer, Henri Golding, Fredi Foks i Til Švajger.

Profimedia
 

Priča prati ozloglašene avanturiste koji su navikli da rade sami. Ali, kada je sudbina celog sveta u pitanju, oni moraju da se ujedine u strogo tajnu borbenu jedinicu i krenu u smelu misiju protiv nacista. Sada je njihov posao rat, i oni će ga voditi potpuno - nedžentlmenski.

Profimedia
 

Kriminalci u misiji protiv nacista

Scenario filma zasnovan je na knjizi Demijena Luisa “Ministry of Ungentlemanly Warfare: How Churchill's Secret Warriors Set Europe Ablaze and Gave Birth to Modern Black Ops Paperback”.

To je neverovatna ali istinita priča o organizaciji specijalne grupe koju su tokom Drugog svetskog rata osnovali premijer Vinston Čerčil i grupa vojnih zvaničnika, od kojih je jedan bio Ijan Fleming. Šarolika grupa boraca uglavnom je bila sastavljena od kriminalaca i poslata u misiju protiv nacista. Njihov drzak i potpuno “nedžentlmenski” pristup promenio je tok rata i postavio temelje za britansku službu SAS (Specijalnae vazduhoplovne snage).

Profimedia
 

Film je sniman u Turskoj i Velikoj Britaniji, a u svetske bioskope stiže 19. aprila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike