Alan Ričson otkrio zašto je izgubio ulogu Tora: Napravio je katastrofalnu grešku

03.03.2024

18:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Nije se potrudio oko audicije

Alan Ričson otkrio zašto je izgubio ulogu Tora: Napravio je katastrofalnu grešku
Copyright Profimedia

Pre nego što se proslavio ulogom Džeka Ričera u hit seriji "Ričer", Alan Ričson je išao je na audicije za mnoge akcione junake i superheroje, među kojima je bio i Marvelov Tor.

Glumac je u intervjuu za Men’s Health otkrio da je bio uveren da će dobiti ulogu Tora jer je mislio da je rediteljima najvažniji izgled, zbog čega se nije potrudio oko audicije.

Profimedia
 

- Nisam je shvatio ozbiljno. Bio sam siguran da ću dobiti ulogu ako izgledam kao lik i da nikoga nije briga za glumu - rekao je Ričson.

Međutim, ta greška ga je koštala uloge koja je otišla Krisu Hemsvortu, jer su reditelji objasnili Ričsonovom timu da on nije pokazao da zna da glumi. 

Znao sam da mi se život promenio

Nakon što je shvatio da treba da poradi na svojim glumačkim veštinama, Alan je upisao dodatne časove glume i počeo da igra u sporednim ulogama u hit serijama kao što su "Black Mirror", "New Girl" i mnoge druge. Ovi projekti pomogli su mu da dobije glavnu ulogu u Amazonovoj seriji "Ričer".

Profimedia
 

- Dobio sam oko 50 ponuda tokom vikenda nakon premijere prve sezone "Reachera". Znao sam da mi se život promenio - rekao je glumac, prenosi Varajeti.

Ričer igra jednu od vodećih uloga, pored Henrija Kavila, u novom filmu Gaja Ričija “The Ministry of Ungentlemanly Warfare” koji u svetske bioskope stiže 19. aprila. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike