Prve fotografije iz rimejka filma "Vrana": "Odvratno, pretvorili su ga u najgoru verziju Džokera koju smo ikada videli" (FOTO)

01.03.2024

14:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Obožavaoci ne gledaju blagonaklono na ovaj projekat

Prve fotografije iz rimejka filma "Vrana": "Odvratno, pretvorili su ga u najgoru verziju Džokera koju smo ikada videli" (FOTO)
Film "Vrana" - Copyright Brendon Li, film "Vrana"/Profimedia

Objavljene su prve fotografije sa seta filma "Vrana" (The Crow), sa Bilom Skarsgordom i FKA Tvigs u glavnim ulogama.

U pitanju je rimejk istoimenog kultnog klasika iz 1994. godine u kojem je Brendon Li igrao glavnu ulogu. Li je tragično poginuo na setu nakon što je zbog greške rekvizitera primio smrtonosan hitac iz pištolja. 

Brendon Li, film "Vrana"/Profimedia
 

Radnja prati muzičara Erika Drejvena, koji je godinu dana nakon svoje smrti vraćen iz mrtvih kako bi osvetio brutalna ubistva sebe i svoje verenice Šeli. Na fotografijama možemo videti Bila i FKA Tvigs pre smrti njihovih likova, kao i Skarsgorda u kostimu antiheroja Vrane.

Negativni komentari

Iako je većina obožavalaca zadovoljna odabirom glumca za ulogu Drejvena, ne dopada im se dizajn kostima, a neki smatraju da je rimejk ovog klasika bio nepotreban.

 

 

"Nisam siguran oko ribota 'Vrane'. To je jedan od onih filmova koji su savršeno obeležili devedesete. Muzika, fotografija, dizajn kostima i drugo bili su proizvod tog doba. Ne verujem da će ovo dobro proći", napisao je jedan obožavalac na Reddit-u.

"Ne razumem zašto imaju potrebu da stavljaju tetovaže na lice. Zar nisu obraćali pažnju kada smo ismejavali Džokera Džereda Letoa?", "Odvratno, pretvorili su Vranu u najgoru moguću verziju Džokera koju smo ikada videli", "Inače ne dopuštam da me nekoliko fotografija odbije od filma, ali ovaj film stvarno testira to pravilo", dodali su ostali korisnici društvene mreže.

Brendon Li, film "Vrana"/Profimedia
 

"Vrana" će imati premijeru u svetskim bioskopima 7. juna ove godine, navodi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike