Henri Kavil otkrio zašto ne voli da snima scene seksa: Jednom mi se desilo da nisam premestio "svoju stvar" u bezopasnu poziciju

07.02.2024

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac smatra da može da bude pomalo odbojno ako su TV serija ili film puni golih tela

Henri Kavil otkrio zašto ne voli da snima scene seksa: Jednom mi se desilo da nisam premestio "svoju stvar" u bezopasnu poziciju
Copyright Profimedia

Nije svim holivudskim glumcima prijatno da snimaju scene seksa u filmovima i serijama. Jedan od njih je i Henri Kavil, koji takve scene smatra uglavnom nepotrebnim za samu radnju filma.

Profiemdia
 

Glumac poznat po ulozi Supermena i zvezda serije "Veštac", kaže da mu je neprijatno da snima 18+ scene iako priznaje da intimni trenuci ponekad mogu da budu izvrsni za pripovedanje priča u filmovima. Ipak, kako ističe, na kraju ljudska mašta može nadmašiti sve prikazano na platnu pa smatra da su takve scene obično nepotrebne.

Da li je stvarno potrebno?

- Ne razumem ih. Nisam obožavalac. Mislim da postoje okolnosti u kojima je scena seksa zapravo korisna za film, a ne samo za publiku. Čini mi se da se u poslednje vreme ponekad preterano koriste i onda se pitate: "Da li je ovo stvarno potrebno ili su to samo ljudi koji nose manje odeće?" - rekao je za podkast Happy Sad Confused i dodao:

Profimedia
 

- Tada postaje još više neprijatno i mislite: "Ovde nema dela radnje koji će se preneti u ostatak filma". Mislim da scene seksa mogu biti sjajne za film, mogu da pomognu u razvoju priče, ali većinu vremena ljudska mašta će ih nadvladati.

Glumac smatra da reditelji dodaju scene seksa tamo gde one zaista nisu potrebne.

- Može da bude pomalo odbojno ako su TV serija ili film puni golih tela i vi se pitate: "U redu, ali za šta nam ovo služi osim da je u sceni gola osoba". Ne volim da snimam takve scene - kategoričan je Kavil.

Profimedia
 

Erekcija na snimanju

U svojoj karijeri doživeo je i veoma nezgodan trenutak tokom snimanja scene seksa u seriji "Tjudorovi". Tada je imao 23 godine i dobio je erekciju na snimanju. 

- To mi se dogodilo samo jednom. Devojka je morala da bude na meni, imala je spektakularne grudi, a ja nisam premestio "svoju stvar" u bezopasnu poziciju - otkrio je glumac, prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike