Trejler za novi film Kevina Kostnera oduševio ljude: Kako je kroz krv, znoj i suze osvojen, ali i izgubljen stari Zapad (FOTO/VIDEO)

27.02.2024

14:30

0

Autor: Dejan Ćirić

"Kakva glumačka postava, ovo će biti ludnica!", jedan je od komentara

Trejler za novi film Kevina Kostnera oduševio ljude: Kako je kroz krv, znoj i suze osvojen, ali i izgubljen stari Zapad (FOTO/VIDEO)
Kevin Kostner u seriji "Yellowstone" - Copyright Profimedia

Objavljen je trejler za novi film Kevina Kostnera, vestern pod nazivom "Horizon: An American Saga". Poznati glumac je napisao scenario, režirao film i igra glavnu ulogu. 

Kako se navodi u sinopsisu, "Horizon: An America Saga" istražuje privlačnost starog Zapada i kako je kroz krv, znoj i suze osvojen, ali i izgubljen. Radnja se proteže kroz četiri godine građanskog rata, od 1861. do 1865. 

Profimedia
 

Kostnerova ambiciozna kinematografska avantura vodi publiku na emocionalno putovanje kroz zemlju koja je u ratu sama sa sobom. Iskusiće to kroz objektiv porodice, prijatelja i neprijatelja koji pokušavaju da otkriju šta zaista znači biti deo Sjedinjenih Američkih Država. 

Film iz dva dela

Kako navodi Screen Rant, a prenosi index.hr, film će biti podeljen u dva dela. Prvi će se u američkim bioskopima prikazivati od 28. juna, a drugi od 16. avgusta.

Osim Kostnera, u ovom ostvarenju igraju Sijena Miler i Sem Vortington.

Profimedia
 

Nakon objave trejlera, ljudi su u komentarima izrazili mišljenje o ovom filmu i za sada su reakcije veoma pozitivne.

"Kevin Kostner nikad ne razočara. Ovo izgleda neverovatno", "Ovo izgleda kao dobri stari vestern. Jedva čekam", "Ovaj trejler vraća u dane kad smo gledali dobre filmove", "Kakva glumačka postava, ovo će biti ludnica!", "Kevin Kostner je za vesterne ono što je Martin Skorseze za mafijaške filmove. Ne može bolje od ovoga", neki su od komentara. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike