Poznati srpski glumac u Netfliksovoj seriji o Aleksandru Makedonskom: Proslavio se u "Crnoj svadbi" i "Azbuci našeg života" (FOTO)

04.02.2024

16:45

0

Autor: Dejan Ćirić

U ovom projektu igrao je generala Parmeniona

Poznati srpski glumac u Netfliksovoj seriji o Aleksandru Makedonskom: Proslavio se u "Crnoj svadbi" i "Azbuci našeg života" (FOTO)
Copyright Profimedia

Srpski glumac Jadran Malkovič objavio je da je deo glumačke postave u novoj Netfliksovoj seriji o Aleksandru Makedonskom.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

Malkovič je na svom Instagram objavio da je u seriji igrao generala Parmeniona koji je u bitkama bio druga ličnost posle Aleksandra Makedonskog.

Imao sam čast da budem deo ove neverovatne priče

- Imao sa čast da igram generala Parmeniona, da budem deo ove neverovatne priče, ovog velikog projekta, da upoznam dobre ljude i dobijem prijatelje za ceo život - naveo je u objavi.

 

 

Ovaj glumac rođen je 1977. godine u Leverkuzenu. Otac mu je Srbin, a majka Nemica. Nakon što je zajedno sa sestrom izrazio želju da se školuje na maternjem jeziku, počeli su da žive sa bakom i dedom u Srbiji.

"Azbuka našeg života" Promo/Contrast Studios
 

Glumačku karijeru je započeo u Ujedinjenom Kraljevstvu, a publici u Srbiji postao je poznat igrajući u serijama "Azbuka našeg života" i "Crna svadba".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike