Sofija Vergara briljirala u najiščekivanijoj seriji o kumi kokaina na Netfliksu: "Dođavola, ovo je tako dobro" (FOTO/VIDEO)

27.01.2024

13:30

0

Šest objavljenih epizoda

Sofija Vergara briljirala u najiščekivanijoj seriji o kumi kokaina na Netfliksu: "Dođavola, ovo je tako dobro" (FOTO/VIDEO)
Sofija Vergara kao Grizelda Blanko - Copyright Profimedia

Stigla je “Grizelda” na Netfliks. Serija o kokainskoj kumi jedna je od najiščekivanijih u 2024. godini.

Fanovi Sofije Vergare i takvog žanra konačno mogu na Netfliksu da pogledaju šest epizoda ove mini-serije.

Profimedia
 

Serija se fokusira na Grizeldu Blanko, koja je stvorila jedan od najprofitabilnijih kartela u istoriji u Majamiju sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, dok koristi svoj šarm za upravljanje poslom i porodicom, zbog čega je zaradila nadimak Kuma.

Smrtonosna mešavina šarma i divljaštva

- Njena smrtonosna mešavina šarma i divljaštva bez sumnje pomogla joj je da se vešto snalazi između porodice i posla, što ju je dovelo do toga da postane nadaleko poznata - glasi sinopsis serije koja se temelji na događajima iz stvarnog života.

Profimedia
 

U seriji još glume Alberto Guera, Kristijan Tapan, Martin Rodrigez i Džulijana Ejden Martinez.

Prve reakcije

Ova serija zaludela je svet i pre nego što je prikazana. Čini se da je glavna uloga Sofije Vergare i istinita priča o kumi kokaina sasvim bila dovoljna za tako nešto. Međutim, sada kada je serija na Netfliksu stigle su i prve reakcije.

Gledaoci na Netfliksu su više nego zadovoljni. Oni su pozvali sve one koji nisu pogledali da je obavezno pogledaju.

Profimedia
 

"Ako niste videli Grizeldu na Netfliksu, šta čekate", "Gledam Grizeldu i dođavola, ovo je tako dobra serija", "Sinoć sam započeo Grizeldu i moram spavati jer ne želim prebrzo završiti", "Grizelda je možda najbolja stvar na Netfliksu trenutno", "Sofija je dobro odglumila Grizeldu. "Mislim sjajna gluma. Volim Sofiju, ali osećam da je ova uloga stvarno pokazala koliko može glumiti", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Porodica je tražila sudsku zabranu

Inače, porodica kokainske kume tražila je sudsku zabranu prikazivanja serije ali očigledno od toga nema ništa.

Prema tužbi koju prenosi ETOnline.com, Grizeldin sin, Majkl, navodi da je od 2009. davao intervjue pojedincima koji su bili zainteresovani da njegovu životnu priču i priču njegove majke pretvore u film, seriju ili knjigu.

Profimedia
 

Takođe, Majkl tvrdi da su ovi intervjui vođeni do 2022. godine i da su pojedinci obećali da će kupiti projekat u Holivudu.

On ističe da je Netfliks izrazio interesovanje za projekat, ali nije želeo da iskoristi bilo kakve detalje ili konsultacije iz njegovih intervjua. Ipak, kako navodi, predstojeća mini-serija u velikoj meri se oslanja na njegove anegdote i materijale bez odgovarajuće kompenzacije.

Netfliks prisvojio porodičnu priču

U tužbi se tvrdi da je Netfliks u suštini prisvojio porodičnu priču i uključio je u seriju, kršeći prava dece Grizelde Blanko, koristeći njihove slike i likove bez dozvole.

Majkl ima zamerke i na Sofijinu glumu i transformaciju u njegovu majku, odnosno na to što su joj lice izmenili višesatnim šminkanjem.

Profimedia
 

- Moja majka je bila lepa žena i ludo je što puno ljudi govori: "Ne, moraš više da izgledaš kao narkomanka". Činjenica da je zovu "ružnom" me stvarno vređa - rekao je za Daily Mail.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike