Jadran Malkovič o seriji "Azbuka našeg života": Snimao sam u novembru, na motoru, umotan u foliju za povrće

09.12.2021

10:15

0

"Nisam siguran da je uopšte pomoglo pošto su mi suze tekle od hladnoće i u saobraćaju su me gledali kao da sam poludeo" , ispričao je anegdotu popularni glumac

Jadran Malkovič o seriji "Azbuka našeg života":  Snimao sam u novembru, na motoru, umotan u foliju za povrće
Azbuka naseg zivota (79) - Copyright "Azbuka našeg života" Promo/Contrast Studios

Gost nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" bio je glumac Jadran Malkovič, koji je govorio o svojoj ulozi u seriji "Azbuka našeg života", snimljenoj po delima Mirjane Bobić Mojsilović.

- Aleksandra Janković je partnerka iz snova. U potpunosti sam oduševljen njome. Od samog početka smo jednostavno izgradili odnos i bilo je mnogo teže raditi scene u kojma nismo u ljubavi nego scene u kojima smo zaljubljeni i volimo se - rekao je Malkovič.

Kako je naveo  "Azbuka našeg života", rediteljke Jelene Bajić Jočić, je "divna priča koja na neki način predstavlja ogledalo trenutnog društva".

Promo / Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
 

- U srži je bračni par Popović koji se upoznao u ranoj mladosti i nakon 25 godina braka su se našli u situaciji u kojoj su postigli jako puno u životu i karijeri. Uroš Popović voli svoju familiju i ženu, ali su malo izgubili sebe u celoj toj priči - ocenio je Malkovič.


Glumac je rekao da je lik Uroša drugačiji od njega kada je u pitanju lojalnost, a što se tiče paralela postoje "male nesigurnosti tu i tamo" i momenti kada razmišlja da li je određene godine najbolje iskoristio i da li su neke odluke mogle biti drugačije.

Glumac je kao posebno zanimljivu i neobičnu izdvojio scenu u kojoj leti u košulji vozi motor u Beogradu, a snimana je u prohladnom novembru.

Promo/Contrast studios
 

- Da bi me zaštitili od vetra bar malo, a ništa ne mogu da obučem ispod ili preko, umotali su me u foliju za povrće. 

- London je isto dinamičan grad u kome se konstantno nešto dešava, ali u nekom momentu utihne i postoje delovi gde je mirnije. Ovde meni deluje kao da ne postoji momenat da se nešto smiri i zaustavi. To mi je zanimljivo lepo, interesantno, začuđujuće i opterećujuće - rekao je Malkovič.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike