Zaboravljeni film sa Margo Robi sve popularniji na Netfliksu: Poznata junakinja iz džungle (FOTO/VIDEO)

02.02.2024

19:00

0

Gledaoci su oduševljeni

Zaboravljeni film sa Margo Robi sve popularniji na Netfliksu: Poznata junakinja iz džungle (FOTO/VIDEO)
Margo Robi - Copyright Profimedia

Film "Legenda o Tarzanu" Dejvida Jejtsa iz 2016. godine stigao je na Netfliks, gde je među popularnijim ostvarenjima, iako kada je objavljen nije zabaležio neki uspeh.

Profimedia
 

Jedan od razloga za popularnost ovog trilera verovatno se nalazi u činjenici da Margo Robi tumači ulogu Džejn, ali ona nije jedino poznato ime iz postavke.

Uloga iz vremena kada nije bila na vrhu

To je njena uloga iz vremena kada još nije bila u vrhu najtraženijih svetskih glumica, ali je sigurnim koracima koračala ka tome.

"Legenda o Tarzanu" je predstavljena više kao akcija i avantura nego triler.

Glavnu ulogu Tarzana tumači Aleksander Skarsgard, koji je ciljano izabran za ovu ulogu kako bi proveo ceo film bez košulje ili majice. Prema zvaničnom sinopsisu, Tarzan, koji se navikao na život u Londonu, dobija poziv da se vrati u džunglu kako bi istražio aktivnosti u jednom rudarskom kampu.

Profimedia
 

Ostale uloge tumače Kristof Volc, Semjuel L. Džekson i Đimon Honsu, ali to filmu nije pomoglo da postane bioskopski hit.

"Sindrom belog spasioca"

On je tada ocenjen kao previše mračan, a ujedno mu se zameralo da prikazuje sindrom „belog spasioca“, što ga je osudilo na neuspeh.

Profimedia
 

Međutim, dolazak na Netfliks predstavio je ovaj film nekoj novoj publici, koja je i na društvenim mrežama podelila komentare.

Legenda o Tarzanu je imala predobru ekipu za to koliko je osrednja“, „Legenda o Tarzanu je zaista dobar film“ i „Najbolji igrani rimejk je Legenda o Tarzanu“, neki su od komentara, prenosi Dread Central.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike