Pitanje života i smrti: Jadran Malkovič otkriva šta će se sve dešavati u novoj sezoni serije "Azbuka našeg života"

12.01.2024

19:00

0

Kao da je seo u vremeplov i vratio se tridesetak godina nazad

Pitanje života i smrti: Jadran Malkovič otkriva šta će se sve dešavati u novoj sezoni serije "Azbuka našeg života"
Jadran Malkovič - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Jadran Malkovič koji je govorio o svojoj ulozi u drugoj sezoni serije "Azbuka našeg života".

Tanjug/Jadranka Ilić
 

Malkovič je rekao da je deo stvari koje se dešavaju u nastavku serije direktno povezan sa odlukama i stvarima koje su se desile u prvoj sezoni.

- Ima tu i novih dešavanja koje stvaraju veliku tenziju, koje nemaju vezu sa tim - dodao je Malkovič.

Uroš počinje sve iz početka

Prema njegovim rečima, u drugoj sezoni njegov lik Uroša započinje novi porodični život, jer pored dvoje odrasle dece ima malu bebu.

 - Nova situacija je da počinje sve iz početka, kao da je seo u vremeplov i vratio se tridesetak godina nazad. To nosi samo po sebi izazove - rekao je glumac.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

Malkovič je dodao da "mnoge stvari koje se dešavaju Urošu u drugoj sezoni nemaju direktne veze sa njegovim odlukama, jednostavno našao se u njima".

- U prvoj sezoni većina stvari je direktno povezano sa time kao se ponašao. U drugoj se definitivno okreće više porodici i prijateljima i površne stvari koje su ga vodile više nisu relevantne - naveo je Malkovič.

Istiniti događaji

Prema njegovim rečima, u Uroševom životu "situacije je zaista ozbiljna na više frontova", u ličnom životu i na poslovnom planu, i "u ovom periodu se radi o životu i smrti".

Tanjug/Jadranka Ilić
 

Malkovič je ocenio da će gledaoce privući drugoj sezoni to što su i dalje iskreni o tome šta pričaju, i što to rade "sa puno duše i uno srca".

- Sve što smo prikazali u drugoj sezoni su istiniti događaji. To su stvari koje se dešavaju nažalost svakodnevno - naveo je Malkovič.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike