Met Dejmon otkrio čudnu priču kako je dobio ulogu u "Openhajmeru": Ovo će zvučati kao da izmišljam (FOTO/VIDEO)

19.07.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je želeo da napravi pauzu od glume uz samo jedan uslov

Met Dejmon otkrio čudnu priču kako je dobio ulogu u "Openhajmeru": Ovo će zvučati kao da izmišljam (FOTO/VIDEO)
Met Dejmon - Copyright Profimedia

Met Dejmon otkrio je u intervjuu za Entertainment Weekly da je reditelj Kristofer Nolan "zalutao" na njegovo bračno savetovanje i da je tako dobio ulogu u jednom od najvećih hitova godine, filmu "Openhajmer".

Glumac je ispričao da je svojoj supruzi obećao da će uzeti pauzu od glume, uz samo jedan uslov - da pauzu prekine ako ga nazove Nolan. Njegova je supruga pristala na to, a sudbina je htela da Nolan nazove sa ponudom da Dejmon igra u “Openhajmeru”.

Profimedia
 

Ovo je istinita priča

 - Ovo će zvučati kao da izmišljam, ali je zapravo istina. Da ne ulazim previše u privatne stvari, sa suprugom sam dogovarao da uzmem pauzu od glume. Igrao sam u filmu "Interstellar", a zatim me Kris "stavio na led" u nekoliko narednih filmova, pa nisam bio u rotaciji. Supruga i ja pregovarali smo na terapiji za parove. Ovo je istinita priča! Jedini izuzetak za moju pauzu od snimanja bio je poziv Krisa Nolana. Nisam imao pojma da li na nečemu radi ili ne, jer on to ionako nikad ne govori, samo te nazove iz vedra neba. I tako se sve i dogodilo - otkrio je Dejmon.

Profimedia
 

Nolan je nazvao Meta da mu ponudi ulogu generala Leslija Gruvsa, koji je bio direktor Projekta "Menhetn". Gruv je odabrao Los Alamos kao jedno od nekoliko mesta za testiranje razvoja atomske bombe.

Takođe je i lično regrutovao Roberta Openhajmera, kog igra Kilijan Marfi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike