Kristofer Nolan posle "Openhajmera" na prinudnoj pauzi: Slavni reditelj podržao štrajk u Holivudu

18.07.2023

09:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Priznao je da je imao mnogo sreće sa tajmingom, pošto su premijere njegovog novog filma širom sveta održane neposredno pre početka štrajka

Kristofer Nolan posle "Openhajmera" na prinudnoj pauzi: Slavni reditelj podržao štrajk u Holivudu
Kristofer Nolan - Copyright Profimedia

Kristofer Nolan, reditelj jednog od najiščekivanijih filmova godine “Openhajmer”, izjavio je da apsolutno neće raditi na novom filmu dok se ne reši problem u vezi sa štrajkovima u Holivudu.

Desetine hiljada holivudskih glumaca pridružili su se piscima u preduzimanju konkretnih akcija, jer žele da giganti strimovanja pristanu na pravedniju podelu profita i bolje uslove rada.

Profimedia
 

Nolan je priznao da je imao mnogo sreće sa tajmingom, pošto su premijere njegovog novog filma širom sveta održane neposredno pre početka štrajka, ali je podržao svoje kolege i najavio da ide na prinudnu pauzu.

Ne radi se o meni, ni zvezdama mog filma

Na pitanje da li bi tokom štrajka radio još jedan film, slavni reditelj je odgovorio:

- Ne, apsolutno. Ne radi se o meni, ni o zvezdama mog filma. Ovde se radi o zapošljavanju glumaca, radi se o piscima, osoblju u televizijskim programima koji pokušavaju da podignu porodicu, pokušavaju da zadrže hranu na stolu - objasnio je Nolan.

Profimedia
 

Podsetimo, Emili Blant i Kilijan Marfi, koji igraju glavne uloge u "Openhajmeru", napustili su premijeru filma u Londonu u znak podrške štrajku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike