Kilijan Marfi otkrio šta misli o nadolazećoj borbi titana: "Barbi" ili "Openhajmer"? (VIDEO)

12.07.2023

18:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Dva najiščekivanija filma godine istog dana će početi da se prikazuju u svetskim bioskopima

Kilijan Marfi otkrio šta misli o nadolazećoj borbi titana: "Barbi" ili "Openhajmer"? (VIDEO)
Kilijan Marfi - Copyright Profimedia

Filmovi "Barbi" i "Openhajmer" su dva najveća ovogodišnja blokbastera koji će istog dana, 21. jula, početi da se prikazuju u američkim i svetskim bioskopima. Da se radi o potencijalnim velikim hitovima govori i činjenica da je Tom Kruz u strahu od konkurencije tražio od Paramaunt studija da pomeri premijere ovih fimova kako ne bi ugrozili njegovu "Nemoguću misiju 7" koja se odnedavno prikazuje u bioskopima širom sveta.

Profimedia
 

Barbimanija je već odavno zahvatila planetu, a u medijima je stvoren "rat" između filma o najpopularnijoj lutki na svetu i priče o tvrocu nuklearne bombe.

Profimedia
 

Jedva čekam da gledam "Barbi"

Glumac Kilijan Marfi, koji u "Openhajmeru" igra glavnu ulogu, je nedavno u intervjuu španskom magazinu „La Vangardija” uoči "bitke" dva filma posavetovao gledaoce da svakako pogledaju oba ostvarenja. 

- Jedva čekam da gledam „Barbi”. Obožavam Margo Robi, volim Rajana Goslinga, želim da ih vidim odmah. Ne znam čemu vode te rasprave i intrige, ja o tome tako ne mislim. Predložio bih ljudima da odu i pogledaju oba filma istog dana. Ako su to dobri filmovi, onda će bioskopi imati koristi od toga - rekao je irski glumac koji postaje sve popularniji u Holivudu.

Uz Marfija, glumačku postavu čine impresivna imena sa holivudske A liste poput Emili Blant, Ramija Maleka, Roberta Daunija Džuniora, Meta Dejmona, Džoša Hartneta, Metjua Modina…

Režiju komedije „Barbi” potpisuje Greta Gervig po scenariju koji je napisala sa Noom Baumbahom. Nakon nekoliko animiranih, ovo je prvi igrani film o Barbiki.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike