Odgovor na pitanje koje su sinoć svi postavljali na Kanskom festivalu: Gde je Pedro Paskal?

18.05.2023

16:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Najveće razočarenje je bilo odustvo jednog od trenutno najtraženijih i najpopularnijih glumaca na svetu

Odgovor na pitanje koje su sinoć svi postavljali na Kanskom festivalu: Gde je Pedro Paskal?
Pedro Paskal - Copyright Profimedia

Dugoočekivani novi film Pedra AlmodovaraStrange Way of Life“ (Čudan način života) sinoć je imao svetsku premijeru na filmskom festivalu u Kanu, i kao što se i očekivalo kontroverzni reditelj je još jednom šokirao i u isto vreme oduševio publiku svojim novim ostvarenjem u kome ljubavnike igraju Pedro Paskal i Itan Houk.

Profimedia
 

Kako svetski mediji prenose, film je naišao na odličan prijem kod publike, a i prve kritike koje se danas mogu pročitati su veoma pozitivne. Njegovo novo ostvarenje ponosno stoji pored nekih od njegovih najsmelijih filmova kao što su „Pričaj sa njom“ i „Volver“, neki su od komentara.

Strastvena zabranjena ljubav

U pitanju je prvi vestern slavnog reditelja, njegov odgovor na film "Planina Broukbek“, koji je on trebalo da režira, ali je na kraju to povereno Angu Liju. Holivudu je Almodovarova vizija bila isuviše šokantna, a reditelj nije hteo drugačije i sačekao je svojih "pet minuta" da snimi "Strange Way of Life".

U centru priče je Silva (Paskal) koji posle dvadeset pet godina prelazi pustinju konjem kako bi posetio svog prijatelja šerifa Džejka (Houk). Oni proslavljaju svoje viđanje nakon više od dve decenije, a već narednog jutra postaje jasno da razlog posete nisu samo sećanja na nekadašnje prijateljstvo, već strastvena zabranjena ljubav.

Gde je Paskal?

Almodovar i Houk su se, sa ostatkom ekipe, pojavili na konferenciji za medije i kasnije na crvenom tepihu, a najveće razočarenje je bilo odustvo Paskala, jednog od trenutno najtraženijih i najpopularnijih glumaca na svetu. Obožavaoci su bili razočarani, a mediji sinoć nisu mogli da daju odgovor na pitanje zašto glumac nije došao u Kan.

Profimedia
 

Prema najnovijim informacijama Paskal je bio na probnim snimanjima nastavka filma „Gladijator“ Ridlija Skota, u kome će igrati jednu od vodećih uloga, koja je za sada pod velom tajne, i nikako nije mogao da odloži već unapred zakazane obaveze.

Profimedia
 

Film „Strange Way of Life“ u svetske bioskope stiže krajem godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike