Mila Jovović kao moćna čarobnica iz priče Džordža Martina: Slavna glumica u šestom filmu svog supruga (FOTO)

15.03.2023

10:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Autor je najavio da postoji mogućnost da uz film bude objavljen i istoimeni strip

Mila Jovović kao moćna čarobnica iz priče Džordža Martina: Slavna glumica u šestom filmu svog supruga (FOTO)
Mila Jovović - Copyright Profimedia

Čuveni Džordž R. R. Martin objavio je da je u Poljskoj završeno snimanje filma prema njegovoj kratkoj priči „U izgubljenim zemljama”, ali da predstoji veliki posao u vezi specijalnih efekata u postprodukciji, pre premijere ovog ostvarenja čiju režiju potpisuje Pol V. S. Anderson.

Profimedia
 

„U izgubljenim zemljama” Martin je objavio 1982. godine. U pitanju je priča prepuna fantazije o moćnoj čarobnici Grej Alis koja odlazi u opasne, izgubljene zemlje da bi povratila magičnu moć.

Šesti film poznatog bračnog para

Glavnu ulogu u filmu igra Mila Jovović, a početak snimanja ovog ostvarenja je bilo planirano još u februaru 2021. godine, ali je zbog pandemije odloženo.

Profimedia
 

Ovo će biti šesti film koji Anderson i Jovovićeva, inače bračni par, rade zajedno, posle velikog uspeha serijala „Pritajeno zlo” i naučnofantastičnog ostvarenja „Lovac na čudovišta”.

Dejv Batista u ulozi lutalice

Glavnu mušku ulogu, lutalicu Bojsa, igraće Dejv Batista, poznat po filmovima  „Dina”, „Osvetnici”, „Tor: Ljubav i grom”, „Nož u leđa: Stakleni luk” i mnogim drugim, navodi Politika.

Profimedia
 

Martin je otkrio da postoji mogućnost da uz film bude objavljen i istoimeni strip, a da od uspeha „U izgubljenim zemljama” zavisi da li će biti snimljen nastavak o avanturama čarobnice Grej.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike