Prva fotografija iz novog Almodovarovog filma: Skandalozan gej vestern sa Pedrom Paskalom i Itanom Houkom (FOTO)

12.04.2023

20:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Premijera će biti održana na ovogodišnjem Kanskom festivalu

Prva fotografija iz novog Almodovarovog filma: Skandalozan gej vestern sa Pedrom Paskalom i Itanom Houkom (FOTO)
Pedro Almodovar - Copyright Profimedia

Najnoviji film čuvenog Pedra Almodovara "Strange Way of Life", prvi vestern u karijeri španskog umetnika, premijerno će biti prikazan na ovogodišnjem Kanskom festivalu, a sada je objavljen i zvaničan poster za film o kome se dugo priča i od kog se ne zna šta možemo očekivati, s obzirom na to da je u pitanju ljubavna priča između dvojice muškaraca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ethan Hawke (@ethanhawke)

 

Almodovar je želeo da priča od početka do kraja bude gej, odnosno hteo je da odnos između junaka bude, kako je rekao, „jak i strastven kao onaj među životinjama".

Susret posle 25 godina

Glavne uloge tumače Itan Houk i Pedro Paskal, a ovo ostvarenje je Almodovarov odgovor na film "Brokeback Mountain“, koji je on trebalo da režira, ali je na kraju to povereno Angu Liju.

Profimedia
 

- O filmu mogu da vam kažem da ima dosta elemenata vesterna, tu su revolveraši, kauboji, ranč, šerif. Tu je grad, naravno, i obračun, ali ono što ima, a većina vesterna nema, jeste specifičan dijalog. Ona vrsta dijaloga između dvojice muškaraca koju nijedan vestern nikada nije imao - rekao je španski sineasta o svom najnovijem, kako mnogi predviđaju, šokantnom ostvarenju.

 

 

U centru priče je Silva (Paskal) koji posle dvadeset pet godina prelazi pustinju konjem kako bi posetio svog prijatelja šerifa Džejka (Houk). Oni proslavljaju svoje viđanje nakon više od dve decenije, a već narednog jutra postaje jasno da razlog posete nisu samo sećanja na nekadašnje prijateljstvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike