Pedro Paskal i "The Last of Us" oduvali sve na dodeli MTV nagrada: Pune ruke "Zlatnih kokica" (FOTO/VIDEO)

08.05.2023

11:30

0

Veliki trijumf glumca poreklom iz Čilea i postapokaliptične serije

Pedro Paskal i "The Last of Us" oduvali sve na dodeli MTV nagrada: Pune ruke "Zlatnih kokica" (FOTO/VIDEO)
Pedro Paskal sa "Zlatnim kokicama" - Copyright Profimedia

MTV nagrade "Zlatne kokice" koje se dodeljuju najboljim filmovima i serijama, dodeljene su proteklog vikenda. Međutim, zbog aktuelnog štrajka scenarista u Holivudu, umesto ceremonije uživo, pobednici su se obratili fanovima putem unapred snimljene emisije.

Profimedia
Pedro Paskal

Pobednici su proglašeni nakon što su MTV fanovi širom sveta glasali u 19 kategorija.

Pune ruke "Zlatnih kokica"

Aposlutni pobednik MTV nagrada je Pedro Paskal i postapokaliptična serija "The Last of Us" u kojoj on igra glavnu mušku ulogu.

Popularni glumac poreklom iz Čilea, osvojio je nagradu u kategoriji najboljeg heroja i priznanje za najbolji dvojac zajedno sa glumicom Belom Remzi, u "The Last of Us" koja je osvojila "Zlatne kokice" za najbolju seriju.

Profimedia
 

Pedro Paskal sa "Zlatnim kokicama" u rukama se zahvalio svima. On je primio nagradu u ime Bele Remzi, ali i u ime kreatora ove apokaliptične serije koja je potpuno zaludela ceo svet.

Glasalo više od 70 miliona ljudi

Na Paskalovom licu se videla ogromna sreća i velika zahvalnost fanovima i svima koji su glasali.

- Hvala svima. Čuo sam da je 77 miliona ljudi učestvovalo u glasanju. Zaista impresivno. Ovu nagradu posvećujem mladim ljudima jer su za mene oni pravi heroji. Hvala svima koji su učestvovali u kreiranju serije "The Last of Us". Za mene je sve ovo bilo veliko zadovoljstvo i osećao sam se kao deo velike familije - poručio je glumac, dok se u pozadini čula pesma "Ode to My Family", čuvenog benda  "Cranberries".    

Profimedia
 

Za najbolji film proglašen je šesti nastavak čuvenog horora "Vrisak", za najbolju ulogu u filmu MTV nagradu osvojio je Tom Kruz za Maverika u nastavku kultnog filma "Top Gan".

Zvezda serije "Beli lotos", Dženifer Kulidž osvojila je MTV priznanje za ulogu u ovoj seriji.

Tejlor Svift je osvojila "Zlatne kokice" za pesmu "Carolina" u filmu "Where the Crawdads Sing", Dru Barimor MTV priznanje za sopstveni šou, dok je Selena Gomez osvojila naradu za najbolji muzički dokumentarac.

Spisak ostalih nagrađenih možete pogledati ovde.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike