Dru Barimor brani Hjua Granta zbog skandala na Oskarima: Koje je pravo lice engleskog glumca? (VIDEO)

20.03.2023

21:30

0

"Treba vam samo sekund da se naviknete na njega", ističe glumica

Dru Barimor brani Hjua Granta zbog skandala na Oskarima: Koje je pravo lice engleskog glumca? (VIDEO)
Hju Grant i Dru Barimor - Copyright Profimedia

Engleski glumac Hju Grant je vinovnik najneprijatnijeg intervjua koji je ove godine vođen na crvenom tepihu, pred samu ceremoniju dodele Oskara.

Sa poznatima je ispred Dolbi Teatra razgovarala manekenka i voditeljka Ešli Grejem, a kada je došao red na Granta, on je delovao neraspoloženo i davao je prilično šture odgovore, ne ostavljajući prostor voditeljki da nastavi razgovor.

Profimedia
 

Odbrana Dru Barimor

Ovo je izazvalo pravu lavinu negativnih komentara na račun engleskog glumca. Međutim, Dru Barimor, koja mu je 2007. godine bila partnerka u filmu "Pesma za tebe", stala je u odbranu svog kolege.

 - Ako poznaješ Hjua, onda znaš da je to njegov način da pokaže da te voli - rekla je glumica i dodala:

- Kada vam on to kaže, to je apsolutno smešno, i on tada ne misli ništa loše. Osoba koju je Ešli Grejem srela na crvenom tepihu je pravi Hju.

Profimedia
 

Treba vam samo sekund da se naviknete na Granta

Dru Barimor je priznala da je i sama bila iznenađena ponašanjem glumca kada ga je prvi put upoznala, ali da joj je trebalo samo sekund vremena da se navikne na Granta.

- Verovatno se i Ešli kao i ja zapitala "s kim to imam posla" ali u već sledećem momentu sam shvatila da ga mnogo volim.  On je urnebesno dobro ljudsko biće - zaključila je Dru Barimor.

Inače, njih dvoje su se prošle godine pojavili u emisiji "The Drew Barrymore Show", pokazavši da su ostali dobri prijatelji od kada se njihov filmski hit pojavio u bioskopima 2007. godine.

- Uvek ćeš imati posebno mesto u mom srcu - rekao joj je tom prilikom Grant.

Profimedia
 

"Peckanje" Hjua Granta i Dru Barimor

Ranije ove nedelje, Hju je glumičin glas nazvao "užasnim".

To se dogodilo tokom intervjua za Wired, kada su ga upitali da li je pevao u filmu "Muzika za tebe", gde tumači istrošenu pop zvezdu iz 1980-ih koja se udružuje sa Barimor kako bi komponovali pop numeru.

Pesma koju su napisali nosi naziv "Way Back Into Love". Verzija na zvaničnom albumu sa muzikom iz filma pripisana je Grantu i Barimor.

Profimedia
 

- Da, pevao sam, ali su me previše autotjunovali - priznao je Grant i dodao:

- Zapravo, to baš i nije tačno, malo sam autotjunovan, ali ne toliko kao neki drugi. Dru Barimor je igrala sa mnom u tom filmu i mislim da se neće ljutiti ako kažem da je njeno pevanje jednostavno užasno.

Smejući se, glumac je dodao:

- Čuo sam pse čije je zavijanje lepše od njenog pevanja.

Odgovor Dru Barimor

Glumica je simpatično reagovala na kritiku njenog pevačkog umeća. Ona je na svom Instagram profilu objavila video u kojem peva pesmu "Way Back Into Love", koristeći četku za kosu kao mikrofon.

- Oh, Hju… berte. Hjuberte - rekla je po završetku, "ovo je za tebe".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: People

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike