Tom Kruz priprema novo ludilo: Od jedne stvari nikada neće odustati (FOTO/VIDEO)

05.05.2023

17:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Iako je zakoračio u sedmu deceniju, još ne planira da ga zamene kaskaderi

Tom Kruz priprema novo ludilo: Od jedne stvari nikada neće odustati (FOTO/VIDEO)
Tom Kruz - Copyright Profimedia

U julu ove godine održaće se premijera novog nastavka „Nemoguće misije”, pod nazivom „Odmazda, prvi deo” sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi.

Slavni glumac ima 61 godinu, ali ga to ne sprečava da u svojim filmovima izvodi opasne vratolomije i nema nameru da prestane. Prošlu godinu obeležio je njegov megahit „Top Gan: Maverik”, u kojem su on i njegove kolege snimali scene u pravim borbenim avionima.

Profimedia
 

U najnovijem delu „Nemoguće misije“, pretposlednjeg u franšizi koja prati superagenta Itana Hanta, očekuje se da će Kruz leteti avionom, voziti vozove, automobile, motocikle, izvoditi opasne skokove.

Ne odustajem

Najplaćeniji glumac na svetu je, govoreći za strane medije, jasno stavio do znanja da nema nameru da smanji opasne scene u franšizi „Nemoguća misija” i u svojim budućim projektima. Iako je zakoračio u sedmu deceniju, još ne planira da ga zamene kaskaderi. Upitan da li će izvoditi ludosti kada bude u osamdesetim godinama, odgovorio je:

- Ne odustajem. Od kada znam za sebe to volim. Kada sam imao četiri godine peo sam se na tavan i sa krova gledao zvezde na nebu.

Profimedia
 

Iako je u životnom dobu kada glumci obično igraju u fizički manje zahtevnim filmovima, Kruz svoje vratolomije sada podiže na viši nivo, prenosi Politika. „Odmazda, prvi deo” sadrži niz velikih kaskaderskih sekvenci, uključujući i onu u kojoj glumac vozi motocikl na litici, a koju smo mogli da vidimo u trejleru ovog filma. Tu je i borba na vrhu voza i jurnjava automobilom.

Uskoro snimanje u svemiru

Trejler za „Odmazdu 2“ još nije objavljen ali se na fotografijama sa seta Kruz vidi kako se drži za vrh okrenutog dvokrilca. On je takođe objavio snimak na kojem je privezan za vrh jednog od ovih aviona u čast ostvarenja „Top Gan: Maverik” koji je prošle godine postigao veliki uspeh zaradivši milijardu i po dolara.

Glumac je najavio i da će uskoro otputovati u svemir sa režiserom Dagom Limanom kako bi snimio prvi holivudski blokbaster u kosmosu, a drugi u istoriji filma, posle ruskog „Izazova” reditelja Klima Šipenka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike