Da li će Pedro Paskal ove godine ući u istoriju? Neverovatan uspon zvezde serije "The Last of Us" (FOTO/VIDEO)

07.04.2023

12:01

0

Uspeo je da za kratko vreme osvoji ceo svet svojom harizmom

Da li će Pedro Paskal ove godine ući u istoriju? Neverovatan uspon zvezde serije "The Last of Us" (FOTO/VIDEO)
Pedro Paskal - Copyright Profimedia

Čileansko-američki glumac Pedro Paskal trenutno je jedno od najvećih i najtraženijih imena u Holivudu.

Uspeo je da osvoji ceo svet glavnom ulogom u postapokolaptičnoj seriji "The Last of Us", koja je nedavno završena, i u kojoj igra Džoela Milera, čoveka koji pomaže 14-godišnjoj devojčici da preživi u postapokaliptičnom okruženju.

Profimedia
 

Iako je u fokus šire svetske javnosti došao u poslednjih šest meseci, ovaj harizmatični glumac ima poduži glumački staž.

Prvi veliki uspon

Njegov prvi veliki uspon počeo je u serijama "Igra prestola" i "Narkos". Ove godine, zahvaljujući fantastičnim ulogama mogao bi da se popne na najviši tron i uđe u istoriju Emi nagrada.

Nominacije još nisu objavljene, ali s obzirom na to da je serija "The Last of Us" postala pravi televizijski fenomen kao i da je Paskal, prema mišljenjima onih koji su izvrsni poznavaoci glume, ostvario najbolju ulogu u dosadašnjoj karijeri, čini se da je nominacija za Emi neizbežna.

Ukoliko bude nominovan u kategoriji najboljeg dramskog glumca, postaće tek drugi Latinoamerikanac kome je to uspelo, nakon Džimija Smitsa.

Profimedia
 

- Serija "The Last of Us oduzima dah. U seriji Paskal uspeva da prikaže sve emocije i da se osloni na fizičku snagu kako bi njegov lik dobio trodimenzionalni oblik - piše Variety.

Smešna strana Paskala

Za Emi nagradu Paskal bi mogao da bude nominovan i za ulogu u seriji "The Mandalorian".

Doduše, šanse za osvajanje ove nagrade su manje jer Pedrovo lice se ne vidi od oklopa koji nosi i veći deo vremena se čuje samo njegov glas, dok je za telesnu glumu zadužen dubler.

Profimedia
 

Međutim, energija je nešto što stalno isijava iz ovog glumca, a to se nikako ne može zanemariti kao presudan faktor u odlučivanju.

Paskal je uspeo ove godine da pokaže i svoju smešnu stranu kao gostujući glumac u komičnoj seriji, skeč emisiji "Saturday Night Live" u kojoj je gostovao 4. februara.

Tada je fenomenalno vodio emisiju, u kojoj se izdvaja njegov prikaz Super Marija u skeču na račun popularne video igre, što ga je izdvojilo od svih domaćina tadašanjih emisija.

Pedro Paskal očigledno ne namerava da stane u svom uzletu ka zvezdama tako da  ga uskoro gledamo u komediji "The Uninvited" i drami "Freaky Tales".

Posebna poslastica za sve filmofile biće gej vestern Pedra Almodovara u kojem Paskal zajedno sa Itanom Houkom igra glavnu ulogu. Premijera filma biće održana na Kanskom festivalu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike