Osvojio je svet serijom "The Last of Us", a u novom filmu igra ljubavnika Itana Houka: Ko je Pedro Paskal? (VIDEO)

14.02.2023

20:00

0

Zbog uloge u trenutno najgledanijoj seriji na planeti obožavaoci ga zovu "tata"

Osvojio je svet serijom "The Last of Us", a u novom filmu igra ljubavnika Itana Houka: Ko je Pedro Paskal? (VIDEO)
Pedro Paskal - Copyright Profimedia

Čilenasko-američki glumac Pedro Paskal potpuno je sludeo svet u HBO seriji "The Last of Us" koja je u veoma kratkom roku postala najgledanija. Prvu epizodu pogledalo je više od 20 miliona gledalaca.

Serija "The Last of Us" nastala je prema istoimenoj PlayStation video-igri iz 2013. godine, u kojoj se radnja odvija 20 godina nakon što je moderna civilizacija uništena usled pandemije koja je većinu ljudi pretvorila u zombije.

Profimedia
Pedro Paskal

Svi se pitaju na Guglu da li je oženjen

Jedan od preživelih, Džoel, kojeg igra Pedro, unajmljen je da prokrijumčari Eli, devojčicu od 14 godina, iz surove zone karantina.

Ono što počinje kao relativno mali i lak zadatak pretvara se u brutalno, potresno i emotivno putovanje, dok prelaze Ameriku trudeći se da prežive, zaviseći jedno od drugog.

Nakon emitovanja ove serije jedna od najčešćih pretraga na Guglu, a koja se odnosila na ovog glumca glasila je: "Da li je Pedro Paskal oženjen?".

Za sve fanove ovog glumca dobra vest je da nije. Vezivali su ga za brojne dame, ali njegov ljubavni život je ostao dobro sakriven od očiju javnosti.

Profimedia
Pedro Paskal

Internet obožava da ga zove "tata"

- Ako bih stao i razmišljao o dejtovima, ne znam kako bi se to moglo rešiti s rasporedom koji sam imao. Pretpostavljam da to zvuči pomalo arogantno. Ali, ako želim da se uključim u nešto, hoću da obratim pažnju na to i da to negujem - izjavio je jednom prilikom o svom ljubavnom životu.

Oni koji su brižljivije pratili karijeru ovog glumca, još uvek dobro pamte njegovo provokativno izdanje u spotu čuvene pevačice Sie, u kom se pojavljuje u izuzetno škakljivim scenama sa atraktivnom manekenkom Hajdi Klum.

Zbog serije "The Last of Us", internet obožava da ga zove "tata". Tokom jednog intervjua novinar ga je upitao: "Kako si tata?", Paskal je odgovorio "Dobro sam mama".

Zatim je pročitao tvit koji glasi: "Pedra Paskala nazivam DILFOM, moj kul pomalo, droljavi tata".

Zahvaljući njemu sada je u upotrebi kovanica DILF koja prevedena sa slenga označava starijeg muškarca sa detetom koji je i dalje seksualno privlačan.

Očigledno je da se ovaj četrdesetosmogodišnji glumac prilično dobro snalazi sa slavom koja ga je snašla i sve prihvata sa osmehom na licu.

Njegova najpoznatija uloga je Oberina Martela u četvrtoj sezoni "Igre prestola" ali i Havijera Pena u Netfliksovoj biografskoj krimi seriji "Narkos".

Glumio je i plaćenika Pera Tovara u filmu "Veliki kineski zid" (2016), agenta Viskija u filmu "Kingsman: Zlatni krug" (2017), Dejva Jorka u filmu "Pravednik 2" (2018) i Fransiska Moralesa u drami "Tripple Frontier" (2019).

Profimedia
Pedro Paskal

Igra u u Diznijevoj seriji "Mandalorijanac" koja se dešava u univerzumu "Ratova zvezda".

Glumi u "kvir vesternu"

U polučasovnom filmu Pedra Almodovara, koji će biti prikazan ove godine u Kanu, Pedro Paskal igra ljubavnika Itana Houka.

Reč je o specifičnom "kvir vesternu", u kojem Itan Hok glumi šerifa, a Paskal igra sredovečnog revolveraša koji živi na drugom kraju pustinje.

Iako nije gej, ovaj glumac javno pruža podršku LGBT zajednici i svojoj sestri koja je transrodna osoba.  

Zarađuje 12.389 dolara po epizodi

Pedro Paskal je rođen 2. aprila 1975. godine u Santjagu, u Čileu. Njegov otac je lekar, a majka dečji psiholog. Odrastao je u okrugu Orange u Kaliforniji i San Antoniju u Teksasu sa setrama i braćom. Njegov brat je takođe glumac u Čileu.

Profimedia
 

Učestvovao je na državnom prvenstvu u plivanju u Teksasu, ali je prestao s takmičenjem nakon što je počeo da glumi. Profesionalnu karijeru započeo je 1996. godine.

Kako su mediji izračunali popularni glumac u Americi u proseku zarađuje 12.389 dolara po epizodi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike