Stiže treća sezona serije "Mandalorian": Pedro Paskal u šokantnom izdanju (FOTO/VIDEO)

25.02.2023

18:00

0

Nastavlja se putovanje kroz galaksiju "Ratova zvezda"

Stiže treća sezona serije "Mandalorian": Pedro Paskal u šokantnom izdanju  (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Treća sezona jedne od uspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "Mandalorian", počinje sa prikazivanjem 1. marta na platformi Dizni plus.

Nastavljaju se putovanja Mandalorijanca kroz galaksiju "Ratova zvezda". Nekada usamljeni lovac na glave, Din Đarin se ponovo ujedinio sa Groguom.

Profimedia
 

U međuvremenu, Nova Republika se bori da odvede galaksiju od njene mračne istorije. Mandalorijanac će se ukrstiti sa starim saveznicima i steći nove neprijatelje dok on i Grogu nastavljaju svoje zajedničko putovanje.

Pored Pedra Paskala, u trećoj sezoni igraju i Karl Veders, Đankarlo Esposito i Kejti Sakof.

Džon Favro je scenarista i izvršni producent uz Dejvida Filonija, Kejtlin Kenedi, Kolinom Vilsonom i Rikom Famujivom.

Profimedia
 

Rik Famujiva je jedan od reditelja, zajedno sa Brajs Dalas Hauard i Karlom Vedersom, dok Rejčel Morison, Li Ajzak Čung i Piter Remzi takođe režiraju po jednu epizodu. U trećoj sezoni se pojavljuje i beba Joda.

Izložba rekvizita i scenografije

Trećoj sezoni je prethodila izložba "“The Forge: Inspired by The Mandalorian” u Londonu na čijem otvaranju se pojavio i Pedro Paskal, privlačeći pažnju svojim uobičajenim šarmom ali i potpuno neuobičajenom odevnom kombinacijom sa crvenim pantalonama i mrežastim puloverom.

Ovakv izgled nije prošao bez komentara na društvenim mrežama na kojima su fanovi bili šokirani izborom odeće.

Na ovoj izložbi koja je trajala samo dva dana posetioci su mogli da se upoznaju sa scenografijom i oružjem Mandalorijanca.

Džon Favro priznao da je napisao četvrtu sezonu

Profimedia
 

I dok fanovi s nestrpljenjem očekuju šta će se sve dešavati u trećoj sezoni, scenarista Džon Favro je priznao da je već napisao četvrtu sezonu.

- Sezona 4? Da, već sam je napisao. Kako bi imali konzistentnu priču, moramo znati gde smo krenuli. Dakle, zacrtali smo celu četvrtu sezonu. Kada to napravite, onda polagano pišete epizode. Tako sam i ja pisao tokom postprodukcije treće sezone, jer se sve to mora činiti kao nastavak i jedna celovita priča - otkrio je za francuski TV program BFMTV INSIDE.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike