Robert de Niro u prvoj televizijskoj ulozi: Zastrašujući triler na Netfliksu!

03.04.2023

14:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Serija će imati šest epizoda

Robert de Niro u prvoj televizijskoj ulozi: Zastrašujući triler na Netfliksu!
Robert de Niro - Copyright Profimedia

Robert De Niro će svoju prvu televizijsku ulogu odigrati u zastrašujućoj Netfliksovoj seriji „Zero Day“ (Nulti dan), koju će ujedno i producirati.

U pitanju je triler od šest epizoda koji, prema sinopsisu, postavlja pitanje kako da pronađemo istinu u svetu u krizi, koji naizgled rasturaju sile van naše kontrole, a u eri prepunoj teorija zavere i podmetanja, koliko je tih sila proizvod našeg sopstvenog delovanja, možda čak i naše mašte?

Profimedia
 

Ideja za ovaj projekat potekla je od producenta serije „Narkos“ Erika Njumana, Noe Openhajma, kao i pisca Njujork tajmsa Majkla Šmita. Režiju će potpisati Lesli Linka Glater.

Priče koje su ga noću držale budnim

- Kao doživotni obožavalac američke kinematografije, nijedan glumac mi nije veći od Roberta de Nira. Imati ga kao producentskog partnera i zvezdu u ovoj seriji je van naših najluđih snova. Zahvalan sam Netfliksu na njihovoj stalnoj veri i podršci i oduševljen što sam u poslu sa neverovatnim kreativnim timom -izjavio je Njuman.

Profimedia
 

Openhajm, koji je opisao „Zero Day“ kao „triler realnosti“, ukazao je na kokreatora i dobitnika Pulicerove nagrade, novinara Majkla Šmita i njegove „priče koje su ga noću držale budnim“, kao inspiraciju za seriju.

Datum premijere još uvek nije poznat, ali je izvesno da ćemo prvu televizijsku ulogu slavnog glumca gledati ove godine na Netfliksu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike