Šta radi Džoni Dep kad ne glumi: Unosan biznis koji mu donosi milione (FOTO)

08.03.2023

07:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Prošle nedelje je, za samo nekoliko dana, prodajom svojih slika zaradio skoro osam miliona dolara

Šta radi Džoni Dep kad ne glumi: Unosan biznis koji mu donosi milione (FOTO)
Džoni Dep - Copyright Džoni Dep/Profimedia

Nakon suđenja veka sa Amber Herd koje je završeno u njegovu korist, Džoni Dep je nastavio svoju karijeru, pa trenutno snima film u kome igra francuskog kralja Luja XV.

Glumac je najavio i da će uskoro režirati film o životu čuvenog italijanskog slikara Amadea Modiljanija, što i ne čudi s obzirom na to da se i Dep veoma intenzivno bavi umetnošću, tačnije slikarstvom, što se ispostavilo kao veoma unosan posao.

Profimedia
 

Prošle nedelje je, za samo nekoliko dana, prodajom svojih slika zaradio skoro osam miliona dolara.

Prijatelji i heroji

Ograničena serija njegovih dela na kojima je predstavio Boba Marlija, pisca Hantera S. Tompsona i glumce Hita Ledžera i Rivera Finiksa bila je izložena na prodajnoj izložbi u londonskom Kovent Gardenu. Zainteresovani su mogli da ih kupe pojedinačno po ceni od 8.000 dolara ili u kompletu za 31.200 dolara, a prema rečima Depovog portparola, izuzev malog broja printova s likom Rivera Finiksa, svi ostali su rasprodati, ali očekuje se da će i oni vrlo brzo naći svog kupca.

 

 

U pitanju je druga izložba Depove kolekcije “Prijatelji i heroji” koja je bila predstavljena u Velikoj Britaniji. Prva, na kojoj su bili izloženi radovi na kojima su muzičari Bob Dilan i Kit Ričards i glumci Elizabet Tejlor i Al Paćino, takođe je rasprodata za nekoliko sati u julu prošle godine.

Prazan komad papira

Glumac je za Dejli mejl rekao da je dirnut što su ljudi zainteresovani za njegov rad nezavisno od glume.  

 

 

- Godinama sam se držao svog svakodnevnog posla u filmskoj industriji, iako sam oduvek želeo da se posvetim praznom komadu papira, bilo da je to pisanje, crtanje ili slikanje. Svaka ideja o tome je duboko ispunjavajuća. Lepo je videti ljude koji tako pozitivno reaguju na moj rad - izjavio je popularni glumac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike