Karijera Džonija Depa ponovo u krizi: Skandal na snimanju filma o razvratnom kralju (FOTO)

07.03.2023

10:30

0

Reč je o ostvarenju u Netfliksovoj produkciji koje prati život poslednje ljubavnice Luja XV na dvoru u Versaju

Karijera Džonija Depa ponovo u krizi: Skandal na snimanju filma o razvratnom kralju (FOTO)
Džoni Dep - Copyright Profimedia

Džoni Dep je okončao suđenje veka sa Amber Herd koje je završeno u njegovu korist i čini se neometano nastavio svoju karijeru ulogom francuskog kralja Luja XV.

Reč je o filmu u Netfliksovoj produkciji koji prati život poslednje ljubavnice Luja XV na dvoru u Versaju, posle madam Pompadur.

U pitanju je Žana du Beri, rođena u siromaštvu, koja se uz pomoć svoje lukavosti i harizme popela na sam vrh francuske društvene lestvice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nodeppnolife

Sukob sa scenaristkinjom i rediteljkom

Međutim čini se da na snimanju ne ide sve glatko. U svetskim medijima već su počela prva nagađanja o tome da glavna zvezda Džoni Dep svojim ponašanjem otežava snimanje filma.

Francuski novinar Bernard Montield piše da se Dep više puta sukobio sa scenaristkinjom, rediteljkom i glumicom Majven.

Naime, prema njegovim tvrdnjama, glumac je više puta kasnio na snimanje a u znak odmazde Majven nije dolazila na snimanje kada je bio Depov raspored na setu.

24sedam/Goran Sivački
 

Nije prvi put

Inače ovo nije prvi put da Džonija Depa optužuju za neodgovorno ponašanje. I ranije je kasnio na snimanja. Svetski mediji pišu kako bi ovakvo ponašanje dodatno moglo da ugrozi povratak glumca na filmsko platno nakon vrtoglavog pada koji se dogodio nakon suđenja sa Amber Herd.

Kako se ističe, smanjuje se broj onih koji su spremni da "mu gledaju kroz prste" iako su to možda činili tokom njegove zvezdane karijere.

Kako se dalje navodi, slavnom glumcu može da se ospori njegovo ponašanje ali njegov glumački talenat i dalje ostaje nesporan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike