Ne možemo da ubijemo Džeka Speroua, probali smo, ali nije išlo: Da li se Džoni Dep ipak vraća kultnoj ulozi?

22.12.2022

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Producent Džeri Brukhajmer ističe da je bez glumca nastavak „Pirata sa Kariba“ nezamisliv, ali da ipak sve zavisi od Diznija

Ne možemo da ubijemo Džeka Speroua, probali smo, ali nije išlo: Da li se Džoni Dep ipak vraća kultnoj ulozi?
Džoni Dep - Copyright Profimedia

Prema najnovijim informacijama koje prenose svetski mediji Džoni Dep bi mogao da se vrati ulozi Džeka Speroua u novom nastavku „Pirata sa Kariba“.

Još uvek je neizvesno da li se tema koja već mesecima intrigira ljubitelje ove filmske čuvene franšize polako bliži svom epilogu, ali je producent Džeri Brukhajmer, koji radi na filmu, otkrio je da Depov povratak moguć.

- Još uvek radimo na tome - odgovorio je na pitanje o Depovom povratku kultnoj ulozi.

Profimedia
 

Bez njega je nemoguće zamisliti novi film

Brukhajmer je otvoren prema opciji da se glumac vrati Diznijevoj franšizi, jer smatra da je bez njegovog lika, koji se pojavio u svih pet nastavaka, nemoguće zamisliti šesti deo ovog ostvarenja.

Novi film stavljen je na čekanje zato što se nije znalo kako će se završiti suđenje između Depa i Amber Herd. Dizni je zbog optužbi na račun glumca suspendovao Depa, ali sada, kada se situacija razrešila u njegovu korist, prepreka više nema.

Ipak, glumac je bio jako revoltiran zbog toga što mu je Dizni blokirao angažman na „Piratima“, čak je i tokom suđenja izjavio da se nikada i ni za kakav novac ne bi vratio u ovaj film.

Profimedia
 

Da li će Dizni prihvatiti Depa?

Brukhajmer, s druge strane, ističe da bi jako voleo da se Dep vrati kao Džek Sperou, ali kada su ga pitali da li će ga Dizni zbog spornih izjava prihvatiti, nije imao odgovor.

- To morate da pitate njih, ja ne mogu da odgovorim na to pitanje. Zaista bih želeo da ponovo glumi Džeka. On je sjajan glumac i prijatelj i imao je tešku situaciju u životu - rekao je Brukhajmer i dodao:

- Ne možemo da ubijemo Džeka Speroua, probali smo, ali nije išlo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike