Vil Smit ne može bez skandala: Provokacija pred dodelu Oskara (VIDEO)

22.02.2023

06:10

0

Autor: Dejan Ćirić

Nakon prošlogodišnjeg skandala, glumcu je zabranjeno prisustvo na ceremoniji narednih deset godina

Vil Smit ne može bez skandala: Provokacija pred dodelu Oskara (VIDEO)
Vil Smit - Copyright Profimedia

Vil Smit izgleda ne može bez provokacija. Tek što je skandal koji se pre godinu dana dogodio na dodeli Oskara, kada je ošamario Krisa Roka, počeo da se zaboravlja, pa su mediji počeli više da pišu o novim filmovima ovog glumca, kao što je „Emancipacija“ i budući projekti „Loši momci“ i „Ja sam legenda“, glumac je ponovo šokirao javnost uoči 95. dodele Oskara, i mnogi su to shvatili kao ismejavanje svega što se prošle godine desilo.

Profimedia
 

Pitajte Oskara šta misli o vama

Naime, Smit je na svom TikToku objavio video u kojem sluša prilično nebuloznu priču jedne devojke koja objašnjava kako njena vežba ljudima može da promeni život. Ona je govorila o tome kako bilo koji predmet, olovku, automobil ili novac, možete pitati šta misli o vama, a onda će vam mozak, na osnovu intuicije, sam odgovoriti na to pitanje.

 

 

Smit je nakon toga pokazao kako u rukama drži statuu Oskara koju je osvojio prošle godine za glavnu ulogu u filmu „Kralj Ričard“, ali u trenutku kada počinje nešto da govori video se prekida.

Ismejavanje prošlogodišnjeg incidenta

Mnogi su ovo shvatili kao ismejavanje prošlogodišnjeg incidenta, ali su zato glumčevi obožavaoci oduševljeni jer je video u roku od 24 sata sakupio više od milion pregleda, uz komentare tipa: "Ovo je najjača fora u 2023. godini", "Još ima smisla za humor", "Važno je da zna da se šali na svoj račun", "Oskar sigurno zna koje ime ne sme da spomene"...

Profimedia
 

Podsetimo, nakon skandala, Smitu je zabranjeno prisustvo na dodeli Oskara narednih deset godina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike