Vil Smit konačno otkrio zašto je ošamario Krisa Roka: Iza svega se krije potresna priča

29.11.2022

19:45

0

"Sve je to isplivalo u jednom trenutku, ali to nije bila osoba koja želim da budem", naglasio je glumac

Vil Smit konačno otkrio zašto je ošamario Krisa Roka: Iza svega se krije potresna priča
Vil Smit i Kris Rok - Copyright Profimedia

Glumac Vil Smit je u ponedeljak gostovao u novoj epizodi emisije “The Daily Show” i u razgovoru s voditeljem Trevorom Noahom otkrio šta je tačno izazvalo njegov bes u noći dodele Oskara kada je udario komičara Krisa Roka.

Osim toga, otkrio je da ga je kod kuće dočekao sestrić (9) koji ga je upitao: "Ujače Vil, zašto si udario tog čoveka?", piše Daily Mail.

- Ostao je budan kako bi me dočekao. Sedeli smo u kuhinji, on mi je bio u krilu i držao statuu Oskara. Odjednom me upitao: "Zašto si udario tog čoveka, ujače?" - ispričao je Smit. 

Profimedia
 

To je bio haos

Glumac je zatim uzeo maramicu, pogledao u voditelja i našalio se:

- Pokušavaš da me slomiš kao što to Opra radi.

- To je bio haos. Ne želim previše da ulazim u tu temu kako me ljudi ne bi pogrešno shvatili - dodao je. 

Voditelj i oskarovac su zatim prokomentarisali njegov novi film, na šta je domaćin emisije zaključio da već duže vreme nije video Vila u javnosti. Glumac se nedugo zatim ponovo počeo da “otvara o toj temi”.

Pretvorio sam se u malog dečaka

- Užasno veče, koliko god možeš zamisliti. Postoji složena priča iza toga međutim, na kraju dana, istina je da sam se jednostavno izgubio. 

Pritscreen RTS, dodela Oskara 2022. godine
 

- Prolazio sam kroz nešto te noći, iako to ne opravdava moje ponašanje. Bilo je tu puno stvari uključeno. Pretvorio sam se u malog dečaka koji je gledao kako otac tuče majku. Sve je to isplivalo u jednom trenutku, ali to nije bila osoba koja želim da budem. Izgubio sam se. Taj bes koji je kolao u meni bio je tu već duže vreme - otkrio je Vil Smit.

Na kraju, glumac je dodao da ga ubija to što bi njegovo ponašanje na Oskaru moglo negativno uticati na novi film “Emancipacija” koji će u bioskopima biti premijerno prikazan 2. decembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike