Vil Smit snima drugi deo filma „Ja sam legenda“: Nastavak inspirisan popularnom serijom (FOTO/VIDEO)

21.02.2023

07:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Radnja će biti smeštena 20 do 30 godina posle događaja u originalnom ostvarenju

Vil Smit snima drugi deo filma „Ja sam legenda“: Nastavak inspirisan popularnom serijom (FOTO/VIDEO)
Vil Smit u filmu "Ja sam legenda" - Copyright Profimedia

Skandal koji se pre godinu dana dogodio na dodeli Oskara, kada je ošamario Krisa Roka, izgleda da se polako zaboravlja, pa se Vil Smit vraća snimanju velikih filmova. Posle „Emancipacije“, najavljen je četvrti nastavak komedije „Loši momci“, a upravo je objavljeno i da je u planu drugi deo filma „Ja sam legenda“, postakpokaliptičnog trilera iz 2007. godine.

Profimedia
 

Novi film će biti inspirisan trenutno najpopularnijom serijom na svetu „The Last of Us“, potvrdio je producent i scenarista originala Akiva Goldsman.

Vil Smit će ponovo igrati Roberta Nevila, a radnja će biti smeštena 20 do 30 godina posle događaja u originalnom ostvarenju.

Svet nakon apokalipse

- Opčinjen sam serijom “The Last of Us“ u kojoj vidimo svet odmah nakon apokalipse, ali i nekoliko decenija nakon toga. Zemlja ponovo prisvaja svet i ima nečeg lepog u odgovoru na pitanje šta se dešava kada čovek više nije vodeća vrsta na zemlji - izjavio je Goldsman i dodao:

- To će naročito biti vidljivo u Njujorku. Mogućnosti su beskrajne. Pratimo originalnu radnju iz knjige Ričarda Metisona i imamo alternativni kraj za razliku od onog u prvom filmu. Metison je pisao o tome da je isteklo vreme čoveka kao dominantne vrste na planeti, što je vrlo interesantno za istraživanje.  

Pored Vila Smita u nastavku će igrati i Majkl B. Džordan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike