Najgora Netfliksova serija u istoriji: Propast epskih razmera (FOTO/VIDEO)

28.12.2022

06:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Osim što ima prilično loše ocene kritičara, postala je i najslabije ocenjena od strane gledalaca

Najgora Netfliksova serija u istoriji: Propast epskih razmera (FOTO/VIDEO)
Serija "The Witcher: Blood Origin" - Copyright Profimedia

Seriju „Veštac“ nedavno je napustio glavni glumac Henri Kavil, a čini se da Netfliksov prvi pokušaj da proširi svemir serije novim akcionim prikvelom ide katastrofalno. „The Witcher: Blood Origin“ trenutno je najgledanija serija na popularnoj striming platformi, ali osim što ima prilično loše ocene kritičara, postala je i najgore ocenjena Netfliksova serija od strane gledalaca.

Profimedia
 

Najgore ocenjena serija u istoriji

Iako 35% pozitivnih recenzija kritičara na Rotten Tomatoes-u sigurno nije sjajno, nije nešto što dosad nismo videli. Međutim 9% pozitivnih recenzija gledalaca čini „The Witcher: Blood Origin“ najgore ocenjenom serijom u istoriji, piše Forbes, prenosi index.hr.

Sve će krenuti nizbrdo kad Kavila zameni Hemsvort

"Cela stvar je u tome da sam prestao da gledam, jer su oni prestali da prate knjige. Serija je jednostavno dosadna. Ne volim što to kažem, ali tako je. Čak i u trenucima kada su pratili izvorni materijal i dalje je sve bilo dosadno. Previše naglaska na tome da Yen postane glavni lik ili se jako trudi da se svi ti likovi dovedu od tačke A do tačke B", komentarisao je jedan gledalac.

"Ako je ovo kalibar pisanja kojem moramo da se radujemo bez Henrija Kavila koji se bori da ostane veran izvornom materijalu, serija će krenuti nizbrdo nakon što ga zameni Lijam Hemsvort u četvrtoj sezoni", dodao je drugi.

„The Witcher: Blood Origin“ smešten je 1200 godina pre glavne serije i prati Sedmoricu, ratnike koji se udružuju u borbi protiv Zlatnog Carstva. Među tih sedam ratnika su Fjall i Éile, pripadnici neprijateljskih klanova koji se zaljubljuju dok se bore protiv zajedničkog neprijatelja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike