Margo Robi na stubu srama, Bred Pit neokrznut: Ko je kriv za propast „Vavilona“? (FOTO/VIDEO)

27.12.2022

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Film od koga se mnogo očekivalo i kome su predviđali Oskara neslavno je prošao u Holivudu

Margo Robi na stubu srama, Bred Pit neokrznut: Ko je kriv za propast „Vavilona“? (FOTO/VIDEO)
film Vavilon - Copyright © 2022 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Film „Vavilon“ o kome se mesecima priča u Holivudu i koji je nedavno imao svetski premijeru, najnovije je ostvarenje reditelja Demijena Šizela nakon filma „La La Land“, zbog čega se nestrpljivo iščekivao, pri čemu su se spominjale i moguće nominacije za Oskara.

© 2022 Paramount Pictures. All Rights Reserved.
 

Radi se o priči o usponima i padovima nekoliko likova u Holivudu u dvadesetim godinama prošlog veka, kada se odvijala tranzicija iz nemog u zvučni film. Glavne uloge igraju Margo Robi i Bred Pit.

Šta je pošlo naopako?

Međutim, film je, uz proračun od 80 miliona dolara, tokom proteklog prazničnog vikenda u četiri dana prikazivanja na američkim bioskopskim blagajnama zaradio samo 5,3 miliona dolara. Ovo je jasan pokazatelj da će film završiti u finansijskom minusu, pa se u javnosti i svetskim medijima postavlja pitanje ko je za to kriv.

© 2022 Paramount Pictures. All Rights Reserved.
 

Jednim delom, snežno nevreme u Americi je uslovilo da ljudi ostanu u kućama, ali pored toga ni filmski kritičari nisu bili preterano oduševljeni filmom. Ipak,  koplja se lome oko glavne glumice Margo Robi, koju jedni krive za propast filma, dok je drugi brane, navodi nacional.hr.

Margo na stubu srama, Bred neokrznut

Oni zlobni pišu kako je „Amsterdam“, prethodni film u kojem je igrala trenutno najplaćenija glumica u Holivudu, takođe doživeo neuspeh, a sada se taj niz nastavlja sa „Vavilonom“. Na takve komentare reagovali su oni koji se ne slažu s tom tezom.

© 2022 Paramount Pictures. All Rights Reserved.
 

„Zanimljivo je ko će biti kriv za neuspeh „Vavilon“ na bioskopskim blagajnama. Primećujem da se piše kako je ‘propao novi film Margo Robi’. To je narativ koji se veže uz tezu kako ona nije filmska zvezda. Ali, Bred Pit, dobitnik Oskara koji je dvostruko duže u ovom biznisu od nje i koji je naveden kao prvi na listi glumaca ovog filma, prošao je neokrznut. Zanimljivo?“ - napisao je jedan korisnik na Tviteru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike