Obožavaoci šokirani zbog promene glavnog glumca u seriji „Veštac“: Najveći promašaj u istoriji televizije (FOTO)

31.10.2022

08:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Brojni gledaoci su na društvenim mrežama izrazili svoje nezadovoljstvo

Obožavaoci šokirani zbog promene glavnog glumca u seriji „Veštac“: Najveći promašaj u istoriji televizije (FOTO)
Henri Kavil Lijam Hemsvort - Copyright Profimedia

Nakon što je objavljeno da Henri Kavil više neće glumiti Geralta u četvrtoj sezoni serije „Veštac“ i da će ga u toj ulozi zameniti Lijam Hemsvort, brojni gledaoci su na društvenim mrežama izrazili svoje nezadovoljstvo zbog te promene.

Herni Kavil, serija "Veštac"/Profimedia
 

"Lijam Hemsvort koji će zameniti Henrija Kavila u „Vešcu“ mora da je najveći promašaj u istoriji televizije", napisao je jedan tviteraš.

 

 

"Netfliks će verovatno otkazati „Vešca“ nakon četvrte sezone. Promena glumaca usred serije nikad nije dobra, a pogotovo kada izvorni glumac odradi neverovatan posao", naveo je drugi.

"Henri Kavil će uvek biti jedini Geralt od Rivije", dodao je treći.

 

 

Podsetimo, glumci su se na svojim profilima na Instagramu oglasili povodom ove promene. Kavil je izjavio kako je njegovo putovanje kroz ovu seriju bilo "ispunjeno i čudovištima i avanturama", ali i potvrdio da će medaljon i mačeve odložiti za četvrtu sezonu.

Henri Kavil/Profimedia
 

Popularni glumac je ranije ove nedelje najavio da se vraća ulozi Supermena, a mnogi misle da je to razlog zbog kojeg je odlučio da napusti ulogu u seriji „Veštac“.

Lijam Hemsvort/Profimedia
 

Hemsvort je objavio kako je i ranije bio obožavalac serije i Henrija Kavila i poručio da jedva čeka da igra Geralta iako je svestan da mora da ispuni velika očekivanja, navodi index.hr.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike