Henri Kavil ne prestaje da intrigira: Obećavam da ću doneti nešto fantastično što još nije viđeno (FOTO/VIDEO)

20.12.2022

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Popularni glumac priprema novi, spektakularni projekat

Henri Kavil ne prestaje da intrigira: Obećavam da ću doneti nešto fantastično što još nije viđeno (FOTO/VIDEO)
Henri Kavil - Copyright Profimedia

Nakon što je otkrio da više neće glumiti Supermena, kao ni u Netfliksovoj seriji „Veštac“, trenutno najtraženiji glumac na svetu Henri Kavil, za koga se predviđa da će biti novi Džejms Bond, ponovno uranja u svet žanrovske zabave, povezujući se s adaptacijom popularne igre Warhammer 40.000.

Henri Kavil/Profimedia
 

Kavil će glumiti i biti izvršni producent franšize za Amazon Prime Video, koji je stekao globalna prava od Games Workshop-a. Ugovor uključuje prava na Warhammer 40.000 na filmu, televiziji i drugim medijima baziranima na IP adresi, što ga čini prvom velikom akvizicijom te vrste za Amazon Studios. Games Workshop nastaviće sa izradom popularnih mini figura za stonu igru.

Šta je Warhammer 40.000

"Warhammer 40.000 je smeštena u daleku budućnost, gde čovečanstvo stoji na ivici onoga što bi moglo da bude njegova najsvetlija budućnost ili njegovo najmračnije doba. Pretnje carstvu čovečanstva su brojne - izdajice vođene vatrom ambicije, vanzemaljska carstva zakleta da će povratiti zvezde i uništavanje svakodnevice od zlonamernih bogova“, navodi se u saopštenju.  

Profimedia
 

"Volim Warhammer otkad sam bio dečak, što ovaj trenutak čini zaista posebnim za mene. Prilika da čuvam ovaj kinematografski svemir od njegovog početka prava je čast i odgovornost", rekao je Kavil koji se povodom ove teme oglasio i na Instagramu.

Obećavam nešto neviđeno

"30 godina sam sanjao da vidim Warhammerov svemir uživo. Sada, nakon 22 godine provedene u ovoj industriji, konačno mislim da imam potrebne veštine i iskustvo da dovedem Warhammer Cinematic Universe na ekrane. Partnerstvo s Natalie Viscuso u Vertigu bilo je neopisiv blagoslov, bez nje možda ne bismo pronašli savršen dom na Amazonu", napisao je glumac u objavi i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

 

"Imati dom kao što je Amazon daće nam slobodu da budemo verni ogromnom opsegu Warhammerovog svemira. Obećavam svim obožavateljima Warhammera da ću poštovati ovaj IP koji volimo. Obećavam da ću vam doneti nešto poznato i nešto fantastično što još nije viđeno.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

 

Roy Lee i Natalie Viscuso iz Vertigo Entertainment-a radili su sa Kavilom na dobijanju IP adrese Warhammer 40.000 pre nego što su je odneli u Amazon Studios. Vertigo će biti izvršni producent sa glumcem, uz predstavnike Games Workshop-a i Amazon Studios.

- Warhammer 40.000 zaokupio je maštu obožavalaca različitih generacija, iz svih društvenih slojeva širom sveta - rekla je Jennifer Salke, upravnica studija Amazon i MGM, za Varajeti, prenosi index.hr.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike