Sunovrat jedne od najgledanijih Netfliksovih serija: Šta je pošlo po zlu kod „Emili u Parizu“ (VIDEO)

24.12.2022

08:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Obožavaoci i kritičari su razočarani trećom sezonom popularne serije

Sunovrat jedne od najgledanijih Netfliksovih serija: Šta je pošlo po zlu kod „Emili u Parizu“ (VIDEO)
Serija "Emili u Parizu" - Copyright Profimedia

Treća sezona serije „Emili u Parizu“ počela je da se prikazuje na Netfliksu, ali izgleda da nastavak jedne od najpopularnijih serija na svetu nije opravdao očekivanja.  

Radnja serije smeštena je u Pariz i prati mladu devojku Emili - Amerikanku koja se doselila u Grad svetlosti kako bi pružila američko gledište francuskoj marketinškoj firmi. Ona se bori za uspeh na poslovnom, ali i na ljubavnom planu, dok nailazi na kulturološke razlike. Emili pokušava da svoje „dosadno“ američko vaspitanje prilagodi novom životu u Parizu.

Profimedia
 

Šta se dešava sa glavnom junakinjom

U trećoj sezoni Emili i dalje radi za francusku PR firmu s dobro poznatim kolegama i pokušava da balansira između ljubavnog života i karijere, a isto tako trudi se da shvati kom muškarcu pripada njeno srce.

Loše kritike u svetskim medijima

Što se same radnje tiče, magazin Rolling Stone navodi kako je ona "izgubila svoju magiju u neurednoj trećoj sezoni" i da je "nekada obožavana Netfliksova serija počela da se ponavlja, dok su njeni obožavaoci krenuli dalje", prenosi index.hr.

"Ono što najviše frustrira u novoj sezoni je to što čak i kada je lik prisiljen da donese odluku, ona je i predvidiva i bez posledica", piše Rolling Stone.

Profimedia
 

Obožavaoci razočarani

Što se reakcija fanova tiče, one i nisu tako loše: "Sve sam pogledala do sada, ima dosta zapleta u radnji i neizvestan je kraj sezone", "Jao, pa ne može tako da se završi sezona", „Nemojte mi reći da je ovo kraj, dajte nam jednom srećan kraj", neki su od pozitivnih komentara, ali oni su vrlo retki.

Negativnih je mnogo više: "Jako sam razočarana, nije ni blizu prve i druge sezone", "Iznervirala me ja ova sezona, nadam se da će četvrta biti bolje odrađena", "Jako dosadna sezona", "Bezvezna sezona, gubitak vremena i uloženog truda. Saberite se", "Jako sam razočarana sezonom u poređenju sa prve dve. Priča je bezvezna, kao da im nedostaje ideja. Šteta, jer je serija bila sasvim dobra. Nisu dobro promislili", neki su od komentara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike