U Londonu održana svetska premijera pete sezone „Krune“: Počinje emitovanje najiščekivanije serije na svetu (FOTO/VIDEO)

09.11.2022

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Kontroverze, osude i očekivanja učinili su je jednom od glavnih tema u svetskim medjima tokom poslednjih nedelja

U Londonu održana svetska premijera pete sezone „Krune“: Počinje emitovanje najiščekivanije serije na svetu (FOTO/VIDEO)
Svetska premijera pete sezone serije "Kruna" - Copyright Profimedia

Peta sezona „Krune“, globalno popularne serije o britanskoj monarhiji, večeras će biti objavljena na Netfliksu koji je pod teretom burnih kritika o izvrtanju istine morao da doda upozorenje gledaocima da se radi o fiktivnoj seriji.

Peta sezona, koja se objavljuje samo nekoliko nedelja nakon smrti kraljice Elizabete i stupanja na tron njenog sina Čarlsa III, prikazuje događaje u kraljevskoj porodici tokom devedesetih godina prošlog veka.  

Profimedia
 

Radi se razdoblju dramatičnog razvoda princeze Dajane i tadašnjeg princa od Velsa, Čarlsa, njenog eksplozivnog intervjua u kojem otkriva preljube i njegovu aferu sa Kamilom Parker Bouls i pogibije u saobraćajnoj nesreći u Parizu.

Okrutan, maliciozan i brutalan nastavak

Peta sezona „Krune“ je najišekivaniji nastavak ove serije koji veoma intrigira posebno britansku javnost, a kontroverze, osude i očekivanja učinili su je jednom od glavnih tema u svetskim medjima tokom poslednjih nedelja.    

Profimedia
 

U Londonu je sinoć održana glamurozna premijera pete sezone, a sve oči su uprte u Netfliks i emitovanje prve epizode novog nastavka koji je često opisivan kao okrutan, senzacionalistički, maliciozan i brutalan, posebno prema članovima kraljevske porodice.

Ostaje nam da sačekamo reakcije nakon emitovanja prve epizode.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike