Granica je pređena i glumci su besni: Da li će u „Kruni“ biti prikazani trenutak sudara i pogibija princeze Dajane?

18.10.2022

18:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Biće rekonstruisani njeni poslednji dani i sati, ali se mnogi sa tim ne slažu

Granica je pređena i glumci su besni: Da li će u „Kruni“ biti prikazani trenutak sudara i pogibija princeze Dajane?
Princeza Dajana - Copyright Profimedia

Peta sezona Netfliksove serije „Kruna“ o britanskoj kraljevskoj porodici, počinje da se emituje 9. novembra i jedna je od glavnih tema u svetskim medijima kada su u pitanju planetarno popularni televizijski projekti.

Mnogo kontroverzi prati ovu sezonu, posebno od smrti kraljice Elizabete. Britanska kraljevska porodica strahuje šta će i na koji način biti otkriveno u petom nastavku serije, a trenutno je najaktuelnija priča o tome kako će biti prikazana tragična smrt princeze Dajane.

Princeza Dajana/Profimedia
 

Definitivno će biti rekonstruisani njeni poslednji dani i sati, a kako prenosi The Sun, pojedini članovi tima koji rade na seriji su besni jer smatraju da je time "crta pređena".

Elizabet Debicki, glumica koja u ovoj sezoni „Krune“ igra Dajanu, veruje da su takve scene s princezom bezosećajne.

Princeza Dajana/Profimedia
 

- Vrlo je neprijatno vraćati se u Pariz i pretvarati Dajanine poslednje dane i sate u dramu. Na kraju krajeva, neki od članova glumačke postave odbijaju ideje koje se iznose. Serija je uvek pokušavala da prikaže izmišljenu verziju kraljevske istorije sa što više osećanja - rekao je neimenovani izvor za The Sun i dodao:

- Ali, kako se stvari približavaju današnjem vremenu, sve je teže uspostaviti tu ravnotežu. S obzirom na to da su neki od tih trenutaka još uvek veoma sveži i uznemirujući, čini se kao da je pređena granica. Neki produkcijski radnici sada počinju da govore o svojim osećanjima.

Automobil u kom je stradala princeza Dajana posle udesa, Foto: Profimedia
 

Kako se navodi, konkretan trenutak sudara neće biti prikazan, ali hoće poslednji dani i sati pre nego što je princeza Dajana umrla od povreda zadobijenih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u tunelu Pont de l’Alma u Parizu, 31. avgusta 1997. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike