Bakingemska palata strahuje: Priprema se zaštita za kralja Čarlsa (FOTO/VIDEO)

28.09.2022

06:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Početak emitovanja pete sezone serije „Kruna“ ne može biti gore za novog monarha, jer će podsetiti gledaoce na najmračnije godine njegovog života, kada je bio najomraženiji član kraljevske porodice

Bakingemska palata strahuje: Priprema se zaštita za kralja Čarlsa (FOTO/VIDEO)
Kralj Čarls - Copyright AP Photo/Martin Meissner, Pool, File

Netfliksova istorijska drama „Kruna“, koja prati život kraljice Elizabete, jedno je od najpopularnijih ostvarenja ovog striming giganta, a nova sezona donosi uvid u najveću kontroverzu kraljevske porodice - krah braka Čarlsa i Dajane, kao i njegovu aferu sa Kamilom.

Profimedia
 

Peta sezona popularne serije fokusiraće se na skandalozni brak i razvod tadašnjeg princa i princeze od Velsa i na Čarlsovu aferu sa Kamilom, današnjom kraljicom suprugom. Iako je mnogo puta najavljeno smrt princeze Dajane ipak neće biti prikazana u najnovijoj sezoni, prenosi index.hr.

Profimedia
 

Nedavno je objavljen trejler koji prikazuje princezu Dajanu, koju tumači Elizabet Debicki, i princa Čarlsa, koga igra Dominik Vest, kako se pripremaju za televizijski intervju u kojem će govoriti o svojoj vezi.

Dominik Vest kao princ Čarls, serija “Kruna”/Profimedia
 

Emitovanje petog nastavka serije počinje dva meseca nakon što je kralj Čarls III došao na presto, a Bakingemska palata priprema se da zaštiti ugled novog monarha. Viši kraljevski izvor ističe da je serija "drama, a ne dokumentarac".

Elizabet Debicki kao princeza Dajana, serija “Kruna”/Profimedia
 

Naime, vreme izlaska serije ne može biti gore za novog kralja, čija je popularnost porasla nakon dolaska na tron, jer će podsetiti gledaoce na najmračnije godine njegovog života, kada je bio najomraženiji član kraljevske porodice. Izvor je naveo da Netfliks "nema problem sa kvarenjem reputacije ljudi", označivši seriju "izrabljivačkom".

Victoria Jones/PA via AP
 

- Ljudi zaboravljaju da su u središtu stvarna ljudska bića i stvarni životi - rekao je za The Telegraph, koji navodi i da kraljevski saradnici veruju da će se kralj i njegova supruga "bolje suprotstaviti" svom prikazivanju u seriji sada kada su preuzeli veće uloge.

Nova sezona biće premijerno prikazana na Netfliksu u sredu, 9. novembra, a gledaoci će, pored ostalog, moći da vide Imeldu Stonton kako prvi put preuzima ulogu kraljice Elizabete II.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike