„Tempirana bomba“ u rukama princa Harija: Neočekivani obrt u vezi s memoarima od kojih strepi britanski dvor

18.10.2022

06:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Prema kraljevskom biografu, knjiga bi mogla da bude objavljena oko Uskrsa i uključivaće poglavlje o sahrani Elizabete II, ali i mnoštvo uvreda na račun kraljevske porodice

„Tempirana bomba“ u rukama princa Harija: Neočekivani obrt u vezi s memoarima od kojih strepi britanski dvor
Princ Hari - Copyright Profimedia

Princ Hari je pre izvesnog vremena najavio objavljivanje svojih memoara krajem ove godine, iako tačan datum u tom momentu nije bio preciziran. S obzirom na to da je kraljica Elizabeta u međuvremenu preminula, kako prenosi Page Six, objavljivanje memoara princa Harija, koje je prvobitno planirano za novembar, ipak se pomera za sledeću godinu.

Razlog za to, kako se navodi, jeste želja autora da malo ublaži pojedine delove koji se odnose na kraljicu Elizabetu, njegovog oca, kralja Čarlsa III i njegovu suprugu Kamilu, kao i da izbaci pojedine detalje koji se tiču njegovog brata, princa Vilijama i njegove supruge Kejt Midlton.

Profimedia
 

Sa druge strane, Tom Bauer, autor knjige „Osveta: Megan, Hari i rat između Vindzora“, smatra da se to neće dogoditi.

- Mislim da svi znaju da ne mogu da promene knjigu - izjavio je ovim povodom za Page Six. On veruje da Hari neće ublažiti, već eventualno samo dodatno „začiniti” knjigu, jer u suprotnom ona neće imati nikakvu prodaju.

Princ Hari; Profimedia
 

Prema kraljevskom biografu, knjiga bi mogla da bude objavljena oko Uskrsa i „uključivaće poglavlje o kraljičinoj sahrani“. Osim toga, on navodi da će tu biti još dosta materijala o tome kako su princ Hari i njegova porodica izopšteni iz svih bitnih dešavanja, pa u skladu sa tim i dosta uvreda na račun same kraljevske porodice.

- Mislim da će odlaganje samo dati dodatnu dozu gorčine i osvetoljubivosti sadržaju samih memoara - smatra Bauer koji ističe i to da je britanska kraljevska porodica „izuzetno nervozna” zbog izlaska Harijeve knjige, za koju veruju da će biti prava „tempirana bomba”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike