Megan i Hari pokušavaju da spreče emitovanje sopstvenog dokumentarca: Strah od izrečenih tajni o kraljevskoj porodici

03.10.2022

10:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Premijera je bila planirana za decembar ove godine na Netfliksu

Megan i Hari pokušavaju da spreče emitovanje sopstvenog dokumentarca: Strah od izrečenih tajni o kraljevskoj porodici
Megan Markl i princ Hari - Copyright AP Photo/Matt Dunham, Pool

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl traže sve moguće načine da spreče početak emitovanja dokumentarca koji su snimili za Netfliks, a koji se tiče kraljevske porodice.

Nakon što je preminula kraljica Elizabeta II situacija i odnosi među članovima kraljevske porodice donekle su se promenili. Sada, sudeći prema reakcijama Harija i Megan, nije vreme da se ponovo otvaraju stare rane.

Profimedia
 

Njih dvoje su više od godinu dana radili su na dokumentarnom filmu u okviru višemilionskog ugovora sa Netfliksom. Projekat još uvek nije emitovan, a premijera je bila planirana za decembar ove godine, nakon pete sezone serije „Kruna“.

Ipak, izgleda da je poznati par promenio mišljenje i sada pokušavaju na sve moguće načine da odlože prikazivanje dokumentarca za 2023. godinu.

I memoari princa Harija pomereni su za sledeću godinu, iako je trebalo da budu objavljeni za dva meseca.

Megan Markl i princ Hari Profimedia
 

Sadašnji kralj, Čarls III, odlučio je da dodelu titula princa i princeze unucima Arčiju (3) i Lilibet (1) odloži do daljnjeg. Zapravo, on čeka da vidi šta će veliki medijski projekat sina i snaje doneti i tek tada će saopštiti svoju odluku.

Razlog zbog kojeg Megan i Hari žele da odlože emitovanje dokumentarca leži u činjenici da oni hoće da povuku ili promene većinu onoga što su rekli o kralju Čarlsu, kraljici supruzi Kamili, princu Vilijamu i Kejt Midlton.

Megan Markl i princ Hari Profimedia
 

- Uveliko se pregovara. Čujem da Hari i Megan žele da se dokumentarac odloži do sledeće godine, žele da odustanu - rekao je izvor za Pejdž Siks, prenosi cdm.me.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike