Koja li je tajna imena Megan Markl? Skandal sa Netfliksom težak 100 miliona dolara

02.05.2022

16:01

0

Mnogi su verovali da je bivša vojvotkinja animiranim filmom „Biser“ želela da prikaže sopstveno izazovno detinjstvo

Koja li je tajna imena Megan Markl? Skandal sa Netfliksom težak 100 miliona dolara
Copyright Megan Markl Profimedia

Još u jesen 2020. godine, nakon što su Megan Markl i Princ Hari otvorili sopstvenu produkcijsku kuću "Arčvel", striming servis Netfliks najavio je veliku saradnju sa bivšim kraljevskim parom i bez problema dao 100 miliona dolara.

Dve godine kasnije, projekti još uvek nisu ugledali svetlost dana, a Netfliks je sada odlučio da tome stane na kraj.

Platforma je otkazala animirani film pod nazivom „Biser“, ostvarenja koje je trebalo da prikaže fantaziju i istoriju kroz avanture dvanaestogodišnje devojčice u svakodnevnim životnim izazovima, čiji je tvorac sama Megan Markl.

Profimedia
 

Bivša vojvotkinja nije uspela da završi svoj projekat skoro pune dve godine, a Netfliks je zbog toga bio prinuđen da ga otkaže, kao što je poslednjih dana uradio i sa nizom sličnih koji nisu ispoštovali rokove i još uvek su u ranoj fazi izrade.

Svim producentima su poručili da pokušaju da svoje projekte prikažu na nekim drugim striming platformama, kojih danas ima zaista mnogo.

Međutim, nejasno je da li su isto preporučili i supruzi princa Harija, jer bliski izvori kažu da se Netfliks i dalje nada drugim projektima produkcije "Arčvel".

Megan Markl i princ Hari Profimedia
 

S druge strane, Hari i Megan tvrde da će uskoro opravdati Netfliksove uložene milione. Navodno snimaju dokumentarac o Invictus igrama, a filmska ekipa pratila je princa i Megan tokom poslednjih igara u Holandiji.

Inače, mnogi su verovali da je Megan animiranim filmom „Biser“ želela da prikaže sopstveno izazovno detinjstvo, a sve zbog imena "Pearl".

Naime, ime Megan potiče iz Velsa, gde se tradicionalno piše Megan, međutim, prvobitno je nastalo od grčkog imena Margaret, izvedenog od reči „margarites“, što znači "biser".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: B92

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike