Šamar za kraj karijere? Filmski studiji zaustavljaju projekte Vila Smita

04.04.2022

08:15

0

Glumac je pre dva dana saopštio da napušta Akademiju filmskih umetnosti i nauka, nazivajući svoj postupak „šokantnim, bolnim i neoprostivim“

Šamar za kraj karijere? Filmski studiji zaustavljaju projekte Vila Smita
Vil Smit i Kris Rok - Copyright Profimedia

Vil Smit se suočava sa novim problemima zbog incidenta na dodeli Oskara kada je ošamario komičara Krisa Roka.

Striming platforma Netfliks odložila je snimanje filma „Fast and Loose“, u kojem je trebalo da igra Smit, prenosi Holivud reporter.

Dobitnik ovogodišnjeg Oskara za najboljeg glumca trebalo je, kako je planirano, da glumi mafijaškog bosa koji gubi pamćenje nakon napada i vremenom, dok polako sklapa kockice, shvata da je živeo dvostruki život.

AP Photo/Chris Pizzello
 

Reditelj filma, Dejvid Lejč, povukao se iz čitavog projekta nedelju dana pre dodele Oskara, a Netfliks je požurio da nađe zamenu. Međutim, nakon incidenta sa Smitom, striming platforma više nije u žurbi da nastavi sa projektom.

Holivud reporter takođe otkriva da je Soni za sada zaustavio produkciju filma „Loši momci 4“, uprkos tome što je scenario bio manje-više gotov, a Smit je dobio desetine stranica pre ceremonije dodele Oskara.

Smit je pre dva dana saopštio da napušta Akademiju filmskih umetnosti i nauka, nazivajući svoj postupak „šokantnim, bolnim i neoprostivim“.

Vil Smit/Profimedia
 

Njegovo saopštenje došlo je nakon toga što je Akademija i zvanično pokrenula disciplinski postupak protiv njega zbog udaranja Krisa Roka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike