Sukob Krisa Roka i žene Vila Smita traje skoro tri decenije: Nije prvi put da ju je ismevao

02.04.2022

19:26

3

Mnogi su zaboravili šta je davnih dana uradio

Sukob Krisa Roka i žene Vila Smita traje skoro tri decenije: Nije prvi put da ju je ismevao
Kris Rok - Copyright Profimedia

Trenutak kada je Vil Smit ošamario Krisa Roka na dodeli Oskara je nešto o čemu danima svetska javnost bruji. Međutim, malo je onih koji znaju da poznati komičar sa suprugom glumca ima sukob koi traje veoma dugo.

Rok je, naime, ismevao Džejdu pre šest odina, kada je ona rešla da stane na stranu svog supruga koji nije bio pozvan na ceremoniju dodele Oskara 2016. godine, te pozvala na javni bojkot ove dodele nagrada.

Profimedia
 

Ali, to nije sve. Davne 1996. godine Džejda je bila jedna od učesnica protesta "Marš milion žena" tokom kog se u jednom od filadelfijskih parkova, zajedno sa drugim ženama, borila za prava crnih žena u Americi.

- Ovde sam danas jer je ovo akt koji pokazuje snagu žena - rekla je Džejda, a Rok, takođe crnac, rešio je da je ismeva napravivši kompilaciju u kojoj Džejda umesto svog govora viče na publiku uz reči:

- Gorite kučkini sinovi, gorite!

Profimedia
 

Ovaj skeč Kris je prikazao u drugoj sezoni svog šoua, zanemarivši potpuno cilj takvog jednog protesta i ignorišući problem sa kojim se suočavaju ljudi koji su isti kao on, a sa godinama je samo nastavio da napada Džejdu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike