Pijan lomio detetu glavu: Pastorku tukao do smrti

25.07.2023

13:08

0

Očuh optužen za svirepu smrt dvogodišnjeg deteta

Pijan lomio detetu glavu: Pastorku tukao do smrti
Miloš N. osumnjičen za smrt deteta - Copyright Printscreen/Facebook/M.N

Miloš N. iz sela Donji Dejan optužen je jer je 21. februara u Zaječaru na smrt pretukao P.V. dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Zaječaru na odluku o potvrđivanju, Miloš N. se tereti za teško ubistvo i preti mu kazna doživotnog zatvora.

U obdukcijskom nalazu dostavljenom tužilaštvu navedeno je da je smrt devojčice nastupila neposredno usled prestanka disanja i srčanog rada, uzrokovanog obimnim jakostepenim povredama glave i posledičnim razvojem jakostepenog otoka mozga. Kod deteta su utvrđene i druge povrede koje sve zbirno predstavljaju tešku telesnu povredu opasnu po život.

Veštačenje sudskog veštaka iz oblasti neuoropsihijatrije ukazuje da je Miloš N. u vreme ubistva bio u stanju srednjeg pijanstva, odnosno bio je pod dejstvom alkohola sa količinom alkohola u krvi od 1,63 promila.

Očuh je zločin počinio u iznajmljenom stanu u Zaječaru, a dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru, gde je preminulo. Majka dvogodišnje devojčice je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug u prethodnom periodu tukao devojčicu, ali to nije prijavila policiji.

Bonus video

MUP RS

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike