Ministarstvo traži da se što pre utvrde sve činjenice u tragičnom slučaju u Zaječaru: Očuh nasmrt pretukao dvogodišnju pastorku!

22.02.2023

13:08

0

Kako Ministarstvo navodi u saopštenju, Centar za socijalni rad u Zaječaru odmah ih je obavestio o ovom tragičnom događaju

Ministarstvo traži da se što pre utvrde sve činjenice u tragičnom slučaju u Zaječaru: Očuh nasmrt pretukao dvogodišnju pastorku!
Očuh ubio dvogodišnju pastorku - Copyright Printscreen/Facebook/M.N

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju izrazilo je danas veliko žaljenje zbog smrti maloletne P.V. iz Zaječara i istaklo da je u stalnom kontaktu sa Centrom za socijalni rad u tom gradu i drugim nadležnim organima kako bi se što pre utvrdile sve činjenice u ovom slučaju.

Kako Ministarstvo navodi u saopštenju, Centar za socijalni rad u Zaječaru odmah ih je obavestio o ovom tragičnom događaju i svim merama koje je preduzeo kada je u pitanju zaštita porodice.

Centar za socijalni rad u Zaječaru saopštio je ranije danas, povodom tragične smrti maloletne P.V. da je porodica nastradale devojčice bila na evidenciji centra, ali da do sada nije bilo prijava za nasilje u porodici.

Printscreen/Facebook/M.N
 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M.N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom, saopštio je MUP u Zaječaru.

Dodaju da je, policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

M.N. se sumnjiči da je, juče u iznajmljenom stanu u Zaječaru, više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povredio, a dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru gde je preminulo, naveli su iz MUP-a.

Ističu da se sumnja, da je majka dvogodišnje devojčice znala da je njen vanbračni suprug, u prethodnom periodu, tukao devojčicu, ali to nije prijavila policiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike