"Plakala je, to me je uvek nerviralo": Jezivo svedočenje očuha koji je nasmrt pretukao bebu! Pokušao da opravda zločin

22.02.2023

10:39

0

Autor: J.N.

Nezapamćeni zločin dogodio se u Zaječaru kada je Miloš N. pretukao pastorku udarcima po glavi i telu

"Plakala je, to me je uvek nerviralo": Jezivo svedočenje očuha koji je nasmrt pretukao bebu! Pokušao da opravda zločin
Miloš N. osumnjičen za smrt deteta - Copyright Printscreen/Facebook/M.N

"Plakala je. Nerviralo me je uvek kad plače..." ovim rečima Miloš N. pokušao je da opravda ubistvo koje je počinio, kada je nasmrt pretukao dvogodišnju pastorku tako što ju je pesnicama udarao po glavi i telu.

Nezapamćeni zločin dogodio se u Zaječaru kada je, kako se navodi u saopštenju, Miloš N. pretukao pastorku. On je od ranije poznat policiji.

Nesrećno dete u bolnicu je doneto sa teškim povredama i prelomima, lekari su pokušali sve, ali joj nije bilo spasa. Umrla je sat vremena po prijemu.

On je uhapšen, ali i majka J.T. (23) koja je ćutala o batinama i biće saslušani u okviru 48 sati, koliko im je određen pritvor.

Printscreen/Facebook/M.N
 

- Kada smo hapsili majku devojčice ona je plakala dok je očuh ćutao. Mi smo ga u nekoliko navrata pitali zašto je pretukao nedužno dete, a on je tek nakon nekog vremena tiho rekao ’’Plakala je. Nerviralo me uvek kad plače. Nisam je mnogo tukao’’ – saznaje se nezvanično od nadležnih organa.

Slučajevi ubistava dece koji su potresli Srbiju

Jezivi zločin potresao je javnost u leto 2020. godine, kada je M.T. pretukao svog tromesečnog sinčića. Nesrećno dete sa teškim povredama glave dovedeno je u Institut za majku i dete, gde je posle mesec dana teške borbe lekara, umro.

U iskazu koji je dao policiji, otac je rekao da je sina prvi put išamarao jer ga je nervirao njegov plač, pa se beba tada utišala.

Ubistva dece u Srbiji

*maj 2019. Zoran Albić iz Prahova kod Negotina tukao do smrti svoju dvoipogodišnju pastorku L. F., pa ju je s devojčicinom majkom odneo u bolnicu i rekao da je pala s terase

*novembar 2018. Ferdi Jašari iz Zemuna nasmrt pretukao petomesečnu ćerkicu, koja je preminula u bolnici, a nedavno je osuđen na 14 godina zatvora

*februar 2017. Dejan Krstičić iz Štrpca nožem izbo svoje blizance stare 40 dana, usled čega je jedan od dečaka preminuo

*oktobar 2015. E. B. (28) uhapšena je u Sivcu kod Sombora zbog sumnje da je usmrtila jednomesečnu bebu tako što ju je tresla jer je plakala

- Dva dana sam udarao dete, sigurno da se to dogodilo tri ili četiri puta. Nervirao me je njegov plač, samo sam hteo da ga smirim i mislio sam da će tako prestati - navodno je rekao tada M. T. nadležnima koji su ostali šokirani.

Iste godine, u novembru, na kaznu od 40 godina zatvora osuđen je i Zoran A. (25), optužen da je ubio dvoipogodišnju pastorku.

Zločin je počinio godinu dana ranije, u Prahovu, kada je nesrećnu devojčicu, inače ćerku njegove devojke, pretukao do smrti. Navodno, on se kobne noći vratio iz provoda, a nerviralo ga je što dete plače, pa je počeo da je udara, dok je Lunina majka bila prisutna

 Kada je shvatio da dete ne diše, odneli su je u bolnicu i rekli da je malena pala sa terase. Devojčica je preminula, a lekari su pozvali policiju jer se stravične povrede na Luninom telu nisu poklapale sa njegovom pričom. 

Majka Vesna sklopila je sporazum sa tužilaštvom i osuđena je na osam godina robije, zbog nepružanja pomoći nemoćnom licu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike