Ovo su roditelji iz pakla u Zaječaru: Očuh tukao dete do smrti, majka ćutala o batinama i nije prijavila policiji!

22.02.2023

08:39

3

Autor: J. J.

M. N. se sumnjiči da je, juče u iznajmljenom stanu u Zaječaru, više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povredio

Ovo su roditelji iz pakla u Zaječaru: Očuh tukao dete do smrti, majka ćutala o batinama i nije prijavila policiji!
Miloš N. i J. T: uhapšeni posle ubistva deteta - Copyright Printscreen/Facebook/M.N

Srbija je ostala u šoku nakon vesti da je sinoć nasmrt pretučeno dete u Zaječaru.

Naime, uhapšeni su očuh M. N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

Takođe, policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Porodica maloletne P. V. koja je juče preminula u Zdravstvenom centru u Zaječaru nakon što je nasmrt pretučena, bila je na evidenciji Centra za socijalni rad u tom gradu, po raznim osnovama ali nije bilo prijava za zanemarivanje i zlostavljanje.

Printscreen/Facebook/M.N
 

Porodica maloletne P.V. je na evidenciji ovog Centra bila po raznim osnovama još od 2016. godine, tako da je Centar za socijalni rad kontinuirano pratio ovu porodicu u postupcima koji su povremeno vođeni, preduzimajući sve mere iz svoje nadležnosti - navode u Centru u kojem  izražavaju duboko žaljenje zbog smrti maloletne P.V. i očekuje da nadležni organi vrlo brzo utvrde sve činjenice, piše Telegraf.

- Centar naglašava da u dosadašnjem radu sa porodicom nije bilo prijava za zanemarivanje i zlostavljanje dece, niti je neko od roditelja bio prijavljivan za nasilje u porodici u odnosu na decu.“

Sumnjiči se da je tukao dete po glavi i telu

M. N. se sumnjiči da je, juče u iznajmljenom stanu u Zaječaru, više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povredio, a dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru gde je preminulo.

Majka dvogodišnje devojčice je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug, u prethodnom periodu, tukao devojčicu, ali to nije prijavila policiji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Zaječaru.

Viši javni tužilac u Zaječaru doneo je danas naredbu da se u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu izvrši obdukcija tela dvogodišnje devojčice, kako bi se utvrdio uzrok smrti deteta, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike