Komšije ispričale jezivu priču o očuhu koji je nasmrt pretukao devojčicu: Užasno je mučio psa

22.02.2023

09:27

0

Autor: J. S. J.

Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica

Komšije ispričale jezivu priču o očuhu koji je nasmrt pretukao devojčicu: Užasno je mučio psa
Očuh ubio dvogodišnju pastorku - Copyright Printscreen/Facebook/M.N

Srbiju je veoma potresla vest o prebijanju nasmrt dvogodišnjeg deteta kod Zaječara, posebno saznanje da je to učinio očuh a da je majka ćutala o svemu. 

Kako je policija saopštila, očuh je dvogodišnju pastorku pretukao nasmrt. On je uhapšen, ali i majka koja je ćutala o batinama i dete dovela u bolnicu kada je već bilo kasno. 

"Kurir" navodi da je uhapšeni M. N. odranije poznat policiji jer ga je svojevremeno prijavio penzionisani policajac zbog zlostavljanja psa.

Komšije kažu da je mučio psa tako što mu je kanapom zavezao noge tako da ne može da hoda, a potom ga tukao i bacio u jedno napušteno dvorište. 

- Pas je cvileo i zavijao, a on ga je šutirao, a zatim tu ostavio da umre od gladi i žeđi. Srećom, komšija je to video, oslobodio kuče i prijavio ga – navele su komšije. 

M. N. iz okoline Vlasotinca je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je svoju dvogodišnju pastorku zverski pretukao, udarao po glavi i telu, šamarao... Dete je od zadobijenih povreda preminulo u bolnici.

Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Viši javni tužilac u Zaječaru doneo je danas naredbu da se u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu izvrši obdukcija tela dvogodišnje devojčice, kako bi se utvrdio uzrok smrti deteta, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike