Đorđe otkrio jezive detalje napada krvoločnih pasa na njegovu porodicu: Dete istraumirano, vodiću ga kod psihologa

01.03.2024

13:20

0

Mališan je sa mlađim bratom i roditeljima izašao iz restorana, zajedno su hodali ka kolima na parkingu

Đorđe otkrio jezive detalje napada krvoločnih pasa na njegovu porodicu: Dete istraumirano, vodiću ga kod psihologa
Copyright RINA

Vest da je čopor pasa napao četvoročlanu porodicu na parkingu ispred restorana u Gornjem Milanovcu obišla je Srbiju.

Za Đorđa Merdžanića to je bio dan koji nikad ni on ni njegova supruga neće zaboraviti, jer su doživeli horor gledajući kako krvoločni psi prete da izujedaju decu ali i njih.

Dete od četiri i po godine završilo je u bolnici, pošto ga je napao čopor krvoločnih pasa. Mališan je sa mlađim bratom i roditeljima izašao iz restorana, zajedno su hodali ka kolima na parkingu.

Pixabay
 

- Bio sam sa suprugom i decom u restoranu na doručku, nakon čega smo krenuli kući, bio je lep dan, mislili smo malo tog dana da prošetamo sa decom, jer ja preko sedmice radim, nisam kod kuće, na terenu sam. Bukvalno se dete odvojilo tri metra od mene i žene da pozove drugo dete od šesnaest meseci koje smo hteli da spustimo na zemlju, ali bolje što nismo. Samo u jednom momentu jedan pas trči prema detetu, nisam znao kako da reagujem. Iz nekog iskustva, znam da ne smem ni naglo da reagujem, ne mrzim životinje, ali takvu scenu nikada neću zaboraviti. Detetu će ta slika večito biti urezana, kao i meni. Nas četvoro ostajemo u jednom krugu opkoljeni sa pet pasa, koji laju na nas, koji ujedaju, grizu, reže, deca i žena plaču, vrište - rekao je za RINU Đorđe Merdžanić.

Posle samo par minuta izleteli su ljudi iz restorana koji su pritekli u pomoć i oni su trkom svi pokušavali da pomognu, počeli su da mašu, da nas brane, tu je bilo i jedno svešteno lice.

- Psi su se kao nekako razbežali, ali su i dalje kružili oko nas i lajali, ali prvenstveno su cilj bila deca. Deca su istraumirana, a psi su najviše na decu kidisali, bukvalno, dete su hteli da rastrgnu. Pocepali su mi patike, ali su oni bili konkretno usredsređeni na decu. Detetu je ukazana pomoć, u prvom mahu nisam hteo, ali kad smo mu skinuli debeli duks i jaknu i videli ogroman hematom, da nije bilo te garderobe to bi bilo mnogo gore. Dete ima strah, povređeno je i priča o tome, pokušavam da mu objasnim, danas ide kod psihologa - rekao je Đorđe.

Ceo slučaj ovog napada pasa prijavljen je policiji.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike