Užas u Gornjem Milanovcu: Čopor krvoločnih pasa napao porodicu, dete ujeli za ruku

28.02.2024

11:42

0

Ceo slučaj je prijavljen policiji

Užas u Gornjem Milanovcu: Čopor krvoločnih pasa napao porodicu, dete ujeli za ruku
Ilustracija - Copyright Pixabay

Prava drama odigrala se na parkingu jednog popularnog restorana u Gornjem Milanovcu kada je čopor pasa, lutalica ali neki su bili i vlasnički sa ogrlicama, napao četvoročlanu porodicu koja je išla ka svom automobilu.

- Doživeli smo horor, koji ćemo pamtitu ceo život. Kažem horor jer tako nešto ni u filmovima nisam video. Bili smo žena i ja, dete od 4 i po godine i dete od 16 meseci. Čopor pasa se odjednom pojavio ispred nas i napao nas. Niti smo ih dirali, niti smo im prilazili, niti su nam čak bili u vidokrugu. Samo su dotrčali i krvoločno napali. Dete nam je ujelo za ruku, bili smo opkoljeni njima i bili smo nemoćni. Na svu sreću, brzo je dotrčalo oko deset ljudi iz restorana koji su pomogli da oteramo razjarene pse od nas, kaže za RINU Đorđe M.

Dodaje da su žena i deca doživeli traumu, za čitav život i da su i dalje jako uplašeni. Jer nakon što su napali njih, krvoločni psi su napali ponovo sledeći dan samo druge ljude.

- Dete psa ne želi više ni na slici da vidi, noću ne može da spava, u dvorište da izađe ne sme sam, da bude u sobi sam ne sme i tako dalje. Ženi se vraćaju slike i strah ne spava već drugu noć. Samo želim da ukažem da je ovo ogroman problem koji treba opština da reši što se tiče pasa lutalica, a isto tako vlasnici pasa treba da vode računa o svojim ljubimcima i ne da drže opasne pse u malim stanovima i onda sami sebi prave problem, drugo ne ostavljajte životinje napuštene kojekuda vidite šta se desilo danas meni i mojoj deci, sutra vama i vašoj deci ili unucima -  ističe ovaj uznemireni otac iz Gornjeg Milanovca.

Ceo slučaj je prijavljen policiji, ali problem pasa lutalica ,ali i onih divljih sa vlasničkim ogrlicama još uvek nije rešen.

- Želim da zahvalim ljudima iz Hitne pomoći i dečjeg odeljenja na velikoj ljubaznosti i pomoći, kao i policiji našeg grada koji su bili brzi i puno olakšali detetu da koliko toliko razumeju šta se desilo, zaposlenim i gostima restoana koji su nesebično istrčali i bili dovoljno brzi da nas odbrane rizikujući svoje zivote. Apelujem na grad da reaguje u ovom pravcu i hitno pronađu rešenje, jer suludo mi je da jedini dan u nedelji koji želim da šetam sa svojom decom i uživam ja moram da se bojim i razmišljam hoce li mi decu napasti pas, zaključuje Đorđe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike